SUV Jeep

Luni, 23 Noiembrie 2020 | Modele noi

Jeep Compass facelift a fost prezentat în China: mici modificări de design și îmbunătățiri pentru interior

Jeep Compass facelift a fost prezentat în cadrul Saloului Auto de la Guangzhou din China. SUV-ul constructorului american mizează acum pe o câteva noutăți la nivelul designului și pe o serie de îmbunătățiri în dreptul interiorului.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | Modele noi

Jeep anunță lansarea unui model nou în 17 noiembrie: producătorul american ar putea prezenta noua generație Grand Cherokee

Oficialii Jeep au anunțat că în 17 noiembrie vor lansa un nou model. Conform unor surse apropiate companiei, americanii pregătesc debutul unei noi generații Grand Cherokee.
Vineri, 15 Mai 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Jeep Compass: motorizare pe benzină de 1.3 litri și versiuni plug-in hybrid de 190 CP și 240 CP

Jeep a pregătit o serie de modificări pentru Compass. Modelul constructorului american va fi disponibil pe piața din Europa cu o nouă motorizare de 1.3 litri în versiuni de 130 CP și 150 CP. Totodată, Jeep introduce și variantele plug-in hybrid cu 190 CP, respectiv 240 CP.
Vineri, 13 Decembrie 2019 | Industrie

Jeep va lansa un SUV “ultra compact” în 2022: rivalul lui Suzuki Jimny ar putea avea versiune electrică

Jeep a anunțat că va lansa un SUV “ultra compact” în 2022, ce ar putea avea și o versiune electrică, potrivit informațiilor furnizate de oficialii companiei. În cel mult 3 ani, toate modelele din gama Jeep ar urma să aibă cel puțin o versiune electrică sau hibridă.
Luni, 10 Aprilie 2017 | Modele noi

Americanii au mai construit un SUV-monstru: Jeep Grand Cherokee Trackhawk are 707 cai putere

Jeep a dezvăluit o versiune nouă a actualului Grand Cherokee. Se numește Trackhawk și vine la pachet cu o putere impresionantă și cu un sprint de la 0 la 100 de km/h demn de supercaruri.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Jeep Renegade - imagini oficiale ale celui mai mic SUV al americanilor

Americanii de la Jeep au venit la Geneva cu cel mai mic SUV oferit vreodată: Renegade. Acesta este construit în Italia şi va fi disponibil comercial începând cu vara anului curent.

Tag-uri similare

Salonul Auto Geneva, Jeep, Salon Auto Geneva, Geneva 2014, Jeep Grand Cherokee, Jeep Renegade, Renegade, modele noi Jeep, noutati Jeep, poze Jeep
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru