Jeep va lansa un SUV “ultra compact” în 2022: rivalul lui Suzuki Jimny ar putea avea versiune electrică

de Paul Cosma
Vineri, 13.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a anunțat că va lansa un SUV “ultra compact” în 2022, ce ar putea avea și o versiune electrică, potrivit informațiilor furnizate de oficialii companiei. În cel mult 3 ani, toate modelele din gama Jeep ar urma să aibă cel puțin o versiune electrică sau hibridă.

Anul trecut, grupul Fiat-Chrysler a prezentat strategia de piață până în 2022 pentru toate brandurile sale. Printre ele se numără și Jeep, care vrea să lanseze patru modele 100% electrice și 10 hibrizi cu încărcare la priză până în 2022, în conformitate cu noua strategiei a companiei.

Printre altele, Jeep pregătește un SUV de oraș și două SUV-uri mari în cel mult 3 ani. Constructorul a transmis acum că va lansa un SUV “ultra compact” în 2022, potrivit declarațiilor făcute de Marco Pigozzi, directorul de brand marketing pentru Europa.

Oficialul Jeep spune că noul model va concura cu Suzuki Jimny și Nissan Juke, existând posibilitatea să primească și o versiune 100% electrică.

“Avem capacitatea să oferim electrificarea de care avem nevoie,a subliniat Pigozzi. În contextul fuziunii dintre FCA și PSA, viitorul model Jeep ar putea utiliza o platformă a grupului Peugeot-Citroen.

Via Autoexpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru