Jeep pregătește un Wrangler 100% electric: conceptul va fi prezentat la sfârșitul lui martie

de Paul Cosma
Marti, 09.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a publicat un teaser pentru un Wrangler 100% electric, iar conceptul va fi prezentat la sfârșitul lunii martie.

În toamna lui 2020, Jeep a lansat o versiune plug-in hybrid pentru Wrangler. La fel ca în cazul celorlalte modele plug-in hybrid din gamă, varianta este comercializată sub brandul Wrangler 4xe, însă beneficiază de o platformă tehnică mai performantă.

Producătorul american anunță acum că pregătește un concept 100% electric bazat pe Wrangler, a cărui prezentare va avea loc în timpul Easter Jeep Safari, eveniment programat între 28 martie și 3 aprilie în Moab (Utah).

Pentru moment, nu există detalii tehnice cu privire la acest prototip sau despre versiunea de serie. 

La începutul lui 2021, Fiat-Chrysler a anunțat că va investi circa 160 de milioane de euro în modernizarea uzinei sale din Tychy (Polonia) și va începe să producă, din 2022, modele electrice și hibride pentru mai multe branduri, printre care și Jeep.

Via Jeep

Comentarii (4)

  • i-a perpelit bine de tot GM pe toti cu Hummerul electric si noua strategie bazata pe electrificare, acum nu mai stiu cum sa faca si restul sa se actualizeze si ei cu ceva modele emblematice, electrice de data asta.
    6 1
  • inexorabil
    Io, psihopatul satului/site-ului, ştiam că unul dintre “ingredientele” pasiunii 4x4 era (drace, deja vorbesc la trecut) urletul motoarelor…

    Acuma na! – volens nolens, ne vom transforma cu toţii în Elmer Fudd: “Shhh. Be vewy vewy quiet, I'm hunting wabbits".
    7 3
  • Edikkk
    Să vedem dacă sunt vorbe goale....

    Tesla are deja 1,5 milioane de rezervări la Cyber truck !

    Care deşi are preţul cel mai mic dintre TOATE truckurile electrice 39.000$ , culmea Cyber truck are cele mai bune performanţe dintre TOATE truckurile electrice

    Să vedem, Tesla zicea că late 2021 va livra....
    2 12
  • Johnny
    Acel Cyber...e o hidosenie, un exercitiu de design prezentat ca model viitor de serie. Nu are cum sa vina cu acele specificatii rehnice, din care apropo, unele doar pe hartie. Hummerul este de luat in calcul, tinan cont ca Rivian nu are retea de dealeri, si aici totul se blocheaza...
    Automarket, mi- ati sters un comment aici fara nicio logica
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru