Primele teasere video cu viitorul Jeep Wrangler V8: modelul va fi disponibil din 2021

de Cornel Șocariciu
Luni, 16.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a publicat două teasere video cu viitorul Wrangler V8. Modelul de serie va avea la bază prototipul Wrangler Rubicon 392 Concept, iar debutul pe piață este programat pentru anul viitor.

La jumătatea lunii iulie, Ford a prezentat noul Bronco. În aceeași zi, Jeep a încercat să fure din lumina reflectoarelor și a expus prototipul Wrangler Rubicon 392 Concept (foto) echipat cu motor V8.

Fanii Jeep au reacționat rapid, iar oficialii constructorului american au decis ca prototipul să stea la baza unui model de serie.

Acum, reprezentanții Jeep au publicat primele teasere video cu viitorul Wrangler V8. În cazul conceptului, motorul V8 de 6.4 litri aspirat natural dezvolta 450 de cai putere și 610 Nm, iar resursele erau gestionate de o transmisie automată cu opt trepte și de un sistem de tracțiune integrală. Pentru moment, oficialii companiei americane nu au oferit detalii tehnice referitoare la viitorul model de serie.

O serie de rapoarte spun că varianta de producție va beneficia și de câteva îmbunătățiri la nivelul suspensiilor comparativ cu actualele versiuni disponibile.

Conform reprezentanților Jeep, noul Wrangler V8 va fi disponibil începând cu anul viitor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jeep (@jeep)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jeep (@jeep)

Comentarii (4)

  • boooo, cineva , nu dam nume cine ( bronco ) i-a speriat rau pe cei de la jeep daca introduc deja V8-ul
    5 0
  • @someone23 pe Wrangler se doreste V8-ul de ani, si ca sa mai taie din euforia pentru noul Bronco au anuntat in aceeasi zi. In State s-au facut deja engine swap-uri cu V8-uri 392 de la Dodge, semn ca clientii au nevoie de un motor mai puternic decat cel de 4 cilindrii. Din coincidenta chiar 392 va fi motorul de pe Wrangler V8 ca sigur nu se arunca imediat la motorul Hellcat, pentru ala mai asteptam cativa ani cu siguranta.
    6 1
  • @grantorino: touche. deja hennesey a anuntat un swap pt bronco cu motorul de pe mustang 500 shelby. la ei asa ceva e la ordinea zilei. si nu mai e mult pana hellcatul ajunge sub capota wrangler.
    5 0
  • mno, dară, mno !!!

    d-apoi io îmi pui o întrebare :
    - unde-or băga domnii ăia ditamai motoroku' cela ?

    acu au ei o grămadă de motoare acilea: L4 benzină, V6 benzină și motorină ...
    dar toate-s muuult mai mici ca cilindree ...
    cel mai mărioc fiind 3,6L ...
    d'apoi de la 3,6L la 6,4L chiar îi o postate !!!

    am acilea un vecin cu un Grand Cherooke și am văzut motorul lui, V6-le, și sub capotă era incă loc pt încă 2 cilindrii lăsat dinadins ... adecăăă, ei nu au făcut alt șasiu pt variantele V8 !!!
    deh, reducerea de costuri !
    deduc acu cum că la Wrangler vor fi necesare muuulte modificări, care se vor vedea la preț !!!
    care preț nice acu nu e mic !!!
    ba din contră: e cam neobrăzat de mare !!!

    părerea mea e că scula asta e făcută mai degrabă pt. asfalt, eventual ceva ieșiri așa de scurtă durată și cu posibilități de modificare pt off-road muuult mai limitate raportat la variantele precedente V6 in special ...
    mulți din cei ce fac overlanding au introdus sub capota motorului baterii suplimentare, compresoare și alte accesorii, care accesorii nu vor mai avea loc din cauza dimensiunii fizice a V8-ului ...
    și da, rezervorul probabil va rămîne cam la fel de mare, ceea ce îi va reduce considerabil autonomia ...

    drumuri bune s-aveti !
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru