Prețuri Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid în România: echiparea de top Sahara pornește de la 76.000 de euro

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 25.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Versiunea plug-in hybrid a lui Jeep Wrangler poate fi comandată și în România. Celebrul model american este disponibil în două niveluri de echipare, dar singurul preț comunicat de producător este al echipării de top Sahara.

Jeep a publicat primele informații și imagini cu versiunea plug-in hybrid a celebrului Wrangler în septembrie 2020. Comercializat sub denumirea Wrangler 4xe, la fel ca frații de gamă Renegade 4xe și Compass 4xe, modelul american poate fi comandat acum și pe piața din România.

Spre deosebire de celelalte două modele menționate, sistemul plug-in hybrid al lui Jeep Wrangler 4xe este compus dintr-un motor pe benzină, de 2.0 litri, și o unitate electrică. Ansamblul dezvoltă 380 de cai putere și 637 Nm cuplu, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 6.4 secunde.

Mulțumită unei baterii cu capacitatea de 17.3 kWh, Wrangler 4xe are o autonomie electrică de până la 53 de kilometri. Viteza maximă în modul electric este de 130 km/h.

Momentan, Jeep a comunicat prețul pentru nivelul de echipare de top Sahara: 75.879 de euro, cu TVA inclus. Cu reducerile cumulate ale programelor Rabla și Rabla Plus, prețul scade până la 70.300 de euro.

În standard, noul Jeep Wrangler 4xe vine echipat, printre altele, cu sistem multimedia Uconnect cu display de 8.4 inch, și cu peste 65 de sisteme de siguranță active și pasive.

Lista include Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning cu funcție de frânare automată și sistemul Select Speed Control (controlează viteza în off-road).

via Jeep

Comentarii (1)

  • inexorabil
    Super, bă! (încercaţi să citiţi fără virgulă).

    Văd că (e-)Jeep se pregăteşte să lanseze programul de succes metagalactic “Premium (n.m. : preţurile, adicătelea) pentru sărakii cu bani dosiţi de baubau Fisc, care nu numai că ştie acest lucru, dar oferă şi pomană pretendenţilor de la sărakii mai cinstiţi chiar şi decât etalonul internaţional Ilici KGB, însă în niciun caz mai deştepţi decât el”.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru