Jeep lansează 7 concepte de off-road cu ocazia evenimentului Easter Jeep Safari 2022

de Alexandru Monenciu
Vineri, 08.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile aduce 7 concepte, pregătite de off-road, la ediția din acest an a evenimentului Easter Jeep Safari, desfășurat în deșertul din Utah în perioada 9 - 17 aprilie.

Evenimentul Easter Jeep Safari 2022 va avea loc, în acest an, în perioada 9 - 17 aprilie în Moab, statul american Utah. Pentru această ocazie, Jeep a pregătit 7 concepte de off-road care vor putea demonstra ce pot pe un traseu foarte solicitant.

JEEP WRANGLER MAGNETO 2.0

La ediția de anul trecut, Jeep a venit, printre altele, cu Wrangler Magneto, un concept care anunța primul Wrangler cu zero emisii. În 2022, cei prezenți la eveniment vor putea admira versiunea îmbunătățită Wrangler Magneto 2.0.

Constructorul american a înlocuit sistemul de propulsie electric. Acesta dezvoltă acum 625 CP și 1.152 Nm cuplu, iar din pachet mai fac parte o transmisie manuală cu șase trepte și o baterie cu capacitatea de 70 kWh.

Conceptul atinge 96 de km/h în fix 2 secunde. Pe lista de îmbunătățiri mai regăsim roți de 40 de inch, componente din fibră de carbon, punți întărite și o gardă înălțată la sol.

JEEP GRAND CHEROKEE TRAILHAWK 4XE CONCEPT

Acest concept este bazat pe versiunea plug-in hybrid a lui Grand Cherokee, în nivelul de echipare Trailhawk.

Avem jante de 20 de inch, anvelope speciale pentru off-road, o vopsea exterioară rezistentă la zgârieturi și un interior unic.

JEEP '41 CONCEPT

În acest caz vorbim despre un concept inspirat de legendarul Jeep Willys, un simbol al celui de-al Doilea Război Mondial. Bazată pe Wrangler 4xe, mașina a fost finisată într-o nuanță exterioară specială, a primit un set de jante de 17 inch, anvelope de 35 de inch și un troliu Warn.

JEEP RUBICON 20th ANNIVERSARY CONCEPT

Constructorul american marchează, cu acest concept, cele două decenii trecute de la debutul primului Rubicon. Mașina este vopsită în nuanța Granite Crystal, are un interior roșu, jante de 17 inch, anvelope de off-road, protecții pentru componentele vitale ale sistemului de propulsie și un motor V8 de 6.4 litri.

JEEP BOB CONCEPT

Acest concept are partea din spate modificată, jante de 20 de inch, anvelope de 40 de inch, punți întărite, o suspensie unică și un motor V6 diesel de 3.0 litri.

JEEP PERFORMANCE PARTS D-CODER CONCEPT

Așa cum îi spune numele, conceptul propus de Jeep este echipat cu nu mai puțin de 35 de componente din catalogul Jeep Performance Parts by Mopar.

În plus, este vopsit în nuanța Roșu Maraschino, așa că nu are cum să treacă neobservat.

JEEP PERFORMANCE PARTS BIRDCAGE CONCEPT

Acestui concept îi lipsesc geamurile laterale și parbrizul, de aici și denumirea de "Birdcage" (colivie). Avem accente albastre, specifice modelelor 4xe de la Jeep, grafică Rubicon, lumini LED auxiliare, anvelope de 37 de inch și amortizoare Fox.

via Jeep

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru