Viitoarea generație Fiat Panda va fi produsă în Serbia

de Alexandru Monenciu
Marti, 05.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, viitoarea generație Fiat Panda va fi produsă în Serbia. Anunțul a fost făcut chiar de președintele acestei țări, după o întrevedere cu prim ministrul italian.

Noua generație Fiat Panda urmează să fie dezvăluită în vara anului viitor, mai exact în luna iulie. Vorbim despre un crossover care va avea cel puțin două versiuni pur electrice.

Mai important este că acestea vor avea un preț accesibil. Se vehiculează că versiunea electrică "standard" va costa sub 25.000 de euro, iar o versiune cu o baterie mai mică ar putea costa sub 20.000 de euro. De asemenea, viitorul Panda va fi disponibil și într-o versiune hibrid.

Acum aflăm că viitoarea generație Fiat Panda va fi produsă în Serbia, la uzina din Kragujevac, acolo unde, până anul trecut, a fost asamblat Fiat 500L. Anunțul a fost făcut chiar de președintele Serbiei, Alexsandar Vucic după o întrevedere cu prim ministrul italian, Giorgia Meloni.

Totodată, noul Panda va fi asamblat în Maroc și Brazilia, urmând să fie comercializat pe cel puțin 3 continente.

via Autoblog.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru