Audi R8 primeşte o nouă generaţie în 2014

de Sebastian Toma
Luni, 30.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a confirmat debutul unei noi generaţii a lui R8 pentru 2014. Aceasta va fi construită într-o nouă fabrică, localizată în Böllinger Höfe, Germania.

Audi construieşte o nouă uzină în Bollinge Hofe, Germania. Aceasta va fi gata în 2014 şi va începe să producă noua generaţie a lui R8. Supercarul va fi construit de o uzină amplasată pe 23 de hectare, care va beneficia de toate noutăţile în materie de logistică, producţie de motoare şi asamblare. Nemţii de la Audi n-au uitat nici de protecţia mediului cu noua lor fabrică, introducând un sistem de încălzire cu energie solară, cuplat şi la reţeaua electrică pentru a-şi reduce dependenţa de reţeaua convenţională şi un sistem de recuperare a apei pluviale în vederea refolosirii.

Centrul Audi din Bollinge Hofe are un centru de logistică lung de 325 metri şi lat de 115 metri, care acoperă suprafaţa a cinci terenuri de fotbal. Acest centru răspunde la toate necesităţile logistice ale companiei, gestionând atât produsele care părăsesc fabrica ataşată, cât şi asistând la solicitările uzinelor Audi din Germania. Începând cu anul 2014, centrul logistic va gestiona 5.000 de containere destinate uzinei din Neckarsulm.

Urmareste Automarket
Fabrica Audi din Neckarsulm, localizată în apropierea noului centrul din Bollige Hofe, este situl industrial cu cea mai mare diversitate din Concernul Volkswagen şi una dintre cele mai complexe uzine de acest gen din Europa. Investiţia în parcul industrial Bollinge Hofe este un element cheie al strategiei de creştere a mărcii Audi, constructorul din Ingolstadt dorind să devină marca premium numărul unu în lume până în 2020.

Via Audi

Comentarii (2)

  • Ma astept la aceeai masina estetic. Nu vad ce ar putea sa ii mai faca. 95% o sa arate la fel zic eu. Tehnic sunt convins ca va avea o evolutie destul de mare.
    5 2
  • Vasilica
    Sigur in 2014 nu in 2114 deoarece in manelarica, o sosea suspendata de maxim 600m dureaza de cativa ani si o sa mai tina.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru