Cadou de pensionare: Audi R8 ar putea primi o nouă ediție specială

de Alexandru Monenciu
Joi, 07.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță că modelul R8 ar putea "primi ceva special" în data de 12 septembrie. Așa cum bine știi, Audi intenționează să retragă supercar-ul cu motor V10, cel puțin, din SUA.

Supercar-urile cu motor V10, aspirat natural, par să nu aibă viață lungă. Lamborghini îi pregătește câteva modificări lui Huracan, iar Audi a anunțat deja că va retrage modelul R8, cel puțin de pe piața din SUA.

Acum, constructorul german de automobile anunță că pregătește "ceva special". Declarația făcută pe pagina oficială de Instagram este însoțită de o serie de imagini cu un R8 acoperit cu o grafică specială. Cel mai probabil este vorba despre o ediție specială de pensionare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Audi USA (@audi)

Din păcate, Audi nu a oferit mai multe detalii, astfel că nu putem ști sigur despre ce este vorba mai exact.

Viitorul singurului supercar din portofoliul Audi este incerc, cel puțin în această configurație. Mai multe zvonuri susțin că germanii ar lucra la o versiune cu zero emisii.

Oricum ar fi, rămâne să aflăm ce planuri are Audi pentru R8 în data de 12 septembrie.

via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru