AUDI e-Tron

Luni, 05 Mai 2014 | Modele noi

Audi: „Fiecare model al nostru va avea şi o versiune e-tron până în 2020”

Audi plănuieşte declanşarea unei ofensive cu electrice şi hibride în segmentul premium. Germanii vor să lanseze versiuni e-tron pentru fiecare model din gamă.
Miercuri, 23 Octombrie 2013 | Modele noi

Audi vrea un model electric bazat pe Volkswagen Up!

Audi se gândeşte să extindă gama cu un model mini, bazat pe Volkswagen Up!. Mezinul gamei din Ingolstadt ar urma să fie oferit alături de un motor electric.
Miercuri, 07 August 2013 | Modele noi

Audi Q7 ar putea fi următorul membru al gamei electrice e-tron

Audi va extinde gama e-ron folosindu-se de tehnologia introdusă de supercarul R8 e-tron. Următorul model al gamei e-tron va fi SUV-ul Q7.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Audi A3 e-tron Concept, cel mai economic exponat al nemţilor

Standul Audi de la Geneva a adus un concept bazat pe A3, care prezintă un tren de propulsie care promite un consum mediu de numai 1.5 litri la sută. El este A3 e-tron Concept.
Joi, 21 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Audi A3 e-tron Concept - surpriza germanilor pentru Salonul de la Geneva

Audi aduce la Salonul Auto de la Geneva conceptul A3 e-tron, primul compact hibrid plug-in hibrid din istoria constructorului german. Modelul are 204 cai putere şi oferă un consum de 1.5 litri/100 km.
Luni, 07 Ianuarie 2013 | Modele noi

Audi amână lansarea lui R8 e-tron pe o perioadă nedeterminată

Audi a decis că actuala tehnologie de stocare a energiei nu este suficient de avansată pentru a garanta o autonomie eficientă viitorului său R8 e-tron. Asta a făcut ca germanii să amâne lansarea versiunii de serie pe o perioadă nedeterminată.
Joi, 20 Septembrie 2012 | Modele noi

Audi promite versiuni e-tron pentru fiecare model din gamă până în 2020

Audi vrea să îşi alinieze flota de vehicule celor mai stricte norme de poluare. De aceea, constructorul german promite versiuni electrice pentru toate modelele sale până în 2020.
Duminica, 17 Iunie 2012 | Motorsport

LE MANS 2012: Audi a câștigat a 80-a ediție a cursei de anduranţă cu hibridul R18 e-tron

Audi a dominat ediția 2012 a cursei de 24 de ore de la Le Mans ocupând toate cele trei poziții ale podiumului. Victoria a revenit echipajului Lotterer / Treluyer / Fassler pe un Audi e-tron hibrid. Este prima dată în istorie când cursa de la Le Mans este câștigată de un hibrid.
Vineri, 15 Iunie 2012 | Feature

FEATURE: Le Mans 24h - Vârful curselor de anduranţă a ajuns la ediţia 80

Totul a început cu o întrebare simplă. Cine poate conduce mai mulţi kilometri în 24 de ore? Cursa de anduranţă de la Le Mans a încearcat să răspundă la această întrebare de 80 de ori.
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | Autoipoteze

Rivalul Porsche pentru Ferrari 458 Italia va folosi şasiul viitorului Audi R8

Pentru a grăbi dezvoltarea şi pentru a reduce costurile unui model capabil să se bată cu Ferrari 458 Italia, Porsche ar putea folosi platforma din fibră de carbon a viitorului Audi R8.
Marti, 08 Noiembrie 2011 | Concepte

Prima schiţă a viitorului Audi TT Quattro, conceptul care anunţă noul TT

Audi va expune la finalul acestui an un concept dedicat viitorului TT. Prototipul preia liniile futuriste ale celorlalte concepte Audi: e-tron, e-tron Spyder şi Quattro.
Luni, 31 Octombrie 2011 | General

Audi lansează o flotă de A1 e-tron pe străzile din Munchen

Audi a demarat un program de test cu o flotă de 20 de unităţi A1 e-tron care va circula în Munchen şi împrejurimi pentru a acumula informaţii despre nevoile şoferilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 10 August 2011 | Concepte

OFICIAL: Surpriza Audi pentru Frankfurt se numeşte Urban Concept

Audi va dezvălui la Frankfurt prototipul Urban Concept, un vehicul destinat metropolelor, capabil să transporte doi pasageri şi demn de indicativul e-tron.
Marti, 29 Martie 2011 | Tehnologie

Audi: tracţiunea integrală quattro va avea două motoare electrice

Audi lucrează în prezent la o nouă generaţie a sistemului de tracţiune integrală quattro. Nemţii vor să acţioneze ambele axe cu ajutorul unor motoare electrice.
Vineri, 25 Martie 2011 | General

Modelele electrice Audi vor produce un efect "WOW"

Un oficial Audi a declarat că producătorul din Ingolstadt vrea să stârnească surprinderea publicului larg cu modelele sale electrice. Audi va încerca să smulgă tuturor exclamaţii de genul "WOW".
Joi, 25 Noiembrie 2010 | Modele noi

Audi vrea să fie liderul pieţei de vehicule electrice premium până în 2020

Audi intenţionează să devină lider de segment în ceea ce priveşte vehiculele electrice premium. Nemţii estimează că vor avea nevoie de zece ani pentru a realiza acest obiectiv.
Vineri, 12 Noiembrie 2010 | Modele noi

GALERIE FOTO: Audi A1 e-tron, mezinul electric se apropie de producţie

Audi a publicat recent o serie de informaţii şi imagini ale noului A1 e-tron, versiunea electrică a mezinului din Ingolstadt, care testează deja pe străzile din Europa.
Miercuri, 10 Noiembrie 2010 | Modele noi

Audi A1 e-tron - primele informaţii oficiale (+ video)

Audi va miza pe versiunea electrică a modelului A1, recunoscută după indicativul e-tron. Mezinul din Ingolstadt va fi capabil să ofere până la 102 cai putere.
Miercuri, 03 Noiembrie 2010 | Tehnologie

Audi dezvoltă un sistem acustic pentru modelele sale electrice

Audi lucrează la un sistem acustic pentru viitoarele sale modele electrice. Sunetul nu va fi însă unul similar cu cel al unui motor convenţional.
Marti, 05 Octombrie 2010 | Autoipoteze

Conceptul BMW Vision Efficient Dynamics ar putea rivaliza Audi e-tron

BMW va încerca să atace segmentul supercarurilor cu propulsie alternativă atunci când va lansa versiunea de serie a conceptului Vision Efficient Dynamics. Sportivul va ataca direct electricul Audi e-tron.

Tag-uri similare

Mercedes, Audi, Mercedes-Benz, Concept, AMG, R8, Audi R8, Audi A1, TDI, AUDI e-Tron
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru