Audi Q7 ar putea fi următorul membru al gamei electrice e-tron

de Bogdan Mirică
Miercuri, 07.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi va extinde gama e-ron folosindu-se de tehnologia introdusă de supercarul R8 e-tron. Următorul model al gamei e-tron va fi SUV-ul Q7.

Audi vrea să exploateze din plin potenţialul tehnologiei sale electrice, brevetate odată cu introducerea prototipului R8 e-tron. După ce a dovedit că sistemul de propulsie alternativă poate fi adaptat cu uşurinţă şi unui model compact, oferindu-ne noul A3 e-tron, Audi se gândeşte acum la un nou derivat al gamei electrice.

Andrew Doyle, şeful diviziei australiene Audi, a recunoscut recent că gama e-tron se va lărgi, următorul candidat pentru un tren de propulsie electric fiind SUV-ul Q7. Modelul se află în aşteptarea unei noi generaţii, care va veni însă abia peste doi ani. Doyle a declarat că decizia de a crea un Q7 e-tron nu ar trebui să surprindă pe nimeni, în condiţiile în care Audi intenţionează să ofere versiuni e-tron pentru fiecare model din gamă.

Mai multe surse din interiorul Audi susţin că nu va trebui să aşteptăm noua generaţie Q7 pentru a face cunoştinţă cu o versiune e-tron. Aceasta ar putea sosi în viitorul apropiat, odată cu un nou facelift, programat să ofere un look proaspăt şi o nouă listă de tehnologii.

Cel mai probabil, versiunea electrică va fi folosită doar la stadiu experimental, urmând ca o vânzarea directă către public să se facă odată cu introducerea noii generaţii.

Comentarii (4)

  • Adrian
    Audi ar cam trebuii sa scoata un model nou de Q7....nu ca nu arata bine sau are ceva dar deja este depasit de concurenta.
    5 2
  • @Adrian:
    Cum spune in articol, o sa vina impreuna cu un Facelift in care va sari ceva pasi...
    2 0
  • Adrian
    @lorinczi.thomas
    Audi se stie ca este foarte conservator in design. Un facelift o sa fie insesizabil. Tehnic in schimb sunt sigur ca va fi mai eficient si mai bun putin. Dar e nevoie de o schimbare majora si la exteriro si la interior. Asta ca sa se alinieze cu noile SUV-uri aparute pe piata. Altfel o sa piarda multi clienti.
    4 0
  • Ce sa zic acum, actualul Q7 (cel din imagine), nu este aliniat actualei game (fa o comparatie cu A3 in privinta Design-ului), iar Audi va fi nevoit sa actualizeze si acest model, deci stai linistit!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru