AUDI e-Tron

Duminica, 16 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 3. De la Iași la Târgu Mureș: am trecut cu bine de cea mai lungă zi a turului

A treia zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat cu o ședință foto în Iași în incinta Palas Mall. Caravana și-a continuat drumul către Târgu Mureș poposind mai întâi în Piatra Neamț. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu, iar mai apoi au traversat Cheile Bicazului.
Sambata, 15 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania. Jurnal de bord, ziua 2. De la Bacău la Iași: o zi relaxantă pe dealurile Moldovei

A doua zi din #ElectricRomania powered by Kaufland a fost una lejeră, cu doar 120 km de parcurs între Bacău și Iași. Am profitat de drumurile superbe din Moldova pentru a ne familiariza cu mașinile electrice din caravana noastră. Pentru că mâine începe greul.
Vineri, 14 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 1. București - Bacău sau ziua de acomodare cu cele 5 electrice din caravană

Prima zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat într-un București aglomerat și a continuat pe drumul european E85 până la Bacău. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu.
Joi, 13 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania: informațiile tehnice ale celor 5 mașini electrice din caravană

Audi e-tron, BMW i3, Nissan Leaf, Renault Zoe și Volkswagen e-Golf, cele 5 mașini care fac parte din caravana #ElectricRomania powered by Kaufland, au pornit joi în turul electric României. În funcție de segmentul de public căruia i se adresează, fiecare model are propriile sale date tehnice și specificații pentru baterii.
Marti, 04 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Audi e-tron se prezintă

Turul electric al României va avea cinci actori principali: mașinile cu zero emisii pe care le vom conduce. Capul de afiș este Audi e-tron, mașina cu cea mai mare autonomie, dar și cu cel mai mare preț din caravană.
Vineri, 19 Aprilie 2019 | General

Captain Marvel face cunoștință cu SUV-ul electric Audi e-tron: conceptele e-tron GT și e-tron Sportback au primit roluri în viitoarea peliculă Avengers: Endgame

Audi a publicat un scurt trailer dedicat viitorului Avengers: Endgame. În cadrul clipului, Captain Marvel, personaj interpretat de Brie Larson, apare la volanul noului SUV electric e-tron. Pe tot parcursul peliculei pregătite de Marvel, fanii vor face cunoștință și cu conceptele e-tron GT și e-tron Sportback.
Vineri, 19 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Audi are probleme cu producția mașinilor electrice: lansarea lui e-tron Sportback ar putea fi amânată pentru 2020

Audi întâmpină dificultăți în aprovizionarea cu baterii și motoare pentru mașinile electrice, motiv pentru care lansarea lui e-tron Sportback ar putea fi amânată pentru 2020.
Luni, 15 Aprilie 2019 | Industrie

Audi va produce SUV-ul electric e-tron și în China: “Este cea mai importantă piață pentru noi”

Audi a anunțat că va produce SUV-ul electric e-tron și în China, piață caracterizată drept “cea mai mare și mai importantă la nivel global” pentru constructorul german. Producția lui e-tron în China va începe în 2020.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Audi oferă primele detalii despre vânzările lui e-tron: peste 600 de unități în Norvegia și aproape 500 de unități în Germania în martie

Audi a anunțat că SUV-ul electric s-a comercializat în peste 600 de unități în Norvegia și în aproape 500 de unități în Germania în prima lună de la lansarea pe piață.
Marti, 19 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Audi testează viitorul e-tron Sportback în Finlanda: versiunea de serie debutează în cursul anului curent

Audi a publicat un clip cu unul dintre prototipurile viitorului SUV coupe e-tron Sportback. Noul model electric din gama Audi va fi prezentat oficial către finalul acestui an.
Marti, 12 Martie 2019 | Intern

Prețurile noului SUV electric Audi e-tron în România: start de la 81.500 de euro

Audi a publicat lista de prețuri pentru noul e-tron. Pe piața din România, primul SUV electric de serie dezvoltat de constructorul din Ingolstadt are un preț de pornire de 81.539 de euro. Camerele video care înlocuiesc oglinzile laterale apar pe lista de dotări și costă 1.750 de euro.
Miercuri, 06 Martie 2019 | General

Finaliștii World Car of the Year 2019: Audi e-tron, Jaguar I-Pace și Volvo V60 se bat pentru trofeu

Cei 86 de membri ai juriului World Car of the Year au anunțat finaliștii celor 6 categorii ai competiției. Pentru marele premiu se bat Audi e-tron, Volvo S60/V60 și Jaguar I-Pace, proaspătul câștigător al titlului Mașina Anului 2019 în Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 30 Ianuarie 2019 | Reportaj

Prim contact cu Audi e-tron: 30 de minute în compania primului SUV electric din portofoliul nemților

O scurtă călătorie până la Munchen ne-a făcut cunoștință cu noul Audi e-tron, primul SUV electric de serie dezvoltat de producătorul din Ingolstadt. Primele impresii după cele 30 de minute petrecute la volanul modelului german.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Planurile Audi pentru electrice: conceptul unui SUV mai mic decât e-tron va fi prezentat în martie, iar PB 18 e-tron va avea versiune de serie

Audi a confirmat că va prezenta în luna martie conceptul unui SUV electric cu dimensiuni mai mici decât e-tron, în timp ce conceptul PB18 e-tron va primi versiune de serie.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi va prezenta conceptul unui nou SUV electric în 2019: versiunea de serie va sosi în 2021, simultan cu e-tron GT

Audi va prezenta anul viitor conceptul unui nou SUV electric, care ulterior va primi o versiune de serie în 2021. Din punct de vedere al dimensiunilor, noul model va fi poziționat în gamă între Q2 și Q3.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi pregătește versiuni noi pentru SUV-ul electric e-tron: nemții vor o variantă de performanță de 650 CP

Noul SUV electric Audi e-tron va fi oferit în mai multe versiuni de putere. Nemții pregătesc o variantă de performanță gândită să ofere un maxim de 650 de cai putere. Lansarea acesteia ar urma să aibă loc în prima parte a anului 2020.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Lansarea Audi e-tron, amânată cu patru săptămâni: germanii au făcut modificări la software-ul SUV-ului electric

Audi va amâna lansarea în showroom-uri a SUV-ului electric e-tron cu patru săptămâni, întrucât are nevoie de acordul autorităților pentru o serie de modificări de ultimă oră la software.
Marti, 18 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi e-tron, poze și informații oficiale: SUV-ul electric are 402 CP și autonomie de peste 400 de kilometri

Audi a prezentat noul SUV electric e-tron în cadrul unui eveniment special desfășurat în San Francisco. Modelul constructorului german are un design inspirat de noul Q8, dimensiuni apropiate de Q7 și tehnologii de top. Cele două motoare electrice sunt capabile să ofere peste 400 CP.
Vineri, 14 Septembrie 2018 | Modele noi

Prima reclamă pentru Audi e-tron: modelul electric preia designul conceptului prezentat în martie

Audi a conceput o reclamă pentru noul model electric e-tron care arată câteva elemente de design exterior și interior, iar multe dintre acestea sunt preluate de la prototipul prezentat în primăvară.
Luni, 03 Septembrie 2018 | Modele noi

Audi a început producția de serie a SUV-ului electric e-tron: lansarea oficială, programată în 17 septembrie

Audi a anunțat luni startul producției de serie a SUV-ului electric e-tron la uzina pe care o deține în Bruxelles, deși lansarea oficială a modelului este programată abia în 17 septembrie la San Francisco.

Tag-uri similare

Mercedes, Audi, Mercedes-Benz, Concept, AMG, R8, Audi R8, Audi A1, TDI, AUDI e-Tron
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru