Captain Marvel face cunoștință cu SUV-ul electric Audi e-tron: conceptele e-tron GT și e-tron Sportback au primit roluri în viitoarea peliculă Avengers: Endgame

de Cornel Șocariciu
Vineri, 19.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat un scurt trailer dedicat viitorului Avengers: Endgame. În cadrul clipului, Captain Marvel, personaj interpretat de Brie Larson, apare la volanul noului SUV electric e-tron. Pe tot parcursul peliculei pregătite de Marvel, fanii vor face cunoștință și cu conceptele e-tron GT și e-tron Sportback.

Audi este unul dintre partenerii Marvel, iar în viitoarea peliculă Avengers: Endgame, atât fanii constructorului german, cât și cinefilii vor face cunoștință cu cele mai noi vehicule electrice dezvoltate în Ingolstadt. 

Conceptul Audi e-tron GT, prototip expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles de la sfârșitul anului trecut, va putea fi admirat în viitoarea peliculă produsă de Marvel. La volanul lui e-tron GT îl vom vedea pe Tony Stark, personaj interpretat de Robert Downey Jr.

"Începând cu 2008, anul în care Tony Stark a apărut la volanul lui Audi R8, fanii Marvel au îmbrățișat cu adevărat brandul. Suntem dornici să prezentăm SUV-ul electric e-tron, dar în același timp așteptăm și o reacție la fel de puternică din partea fanilor în ceea ce privește noul e-tron GT Concept", a declarat Loren Angelo, vicepreședintele departamentului de marketing din cadrul diviziei Audi SUA.

Tot în cadrul viitorului Avengers: Endgame, fanii producătorului german vor putea vedea în acțiune și conceptul e-tron Sportback.

Versiunea de serie va fi asamblată în cadrul fabricii din Bruxelles, aceeași uzină în care este produs SUV-ul e-tron. Debutul versiunii de serie a lui e-tron Sportback ar urma să aibă loc în cursul anului curent, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Ultimul vehicul electric pregătit de Audi pentru filmul Avengers: Endgame este SUV-ul e-tron. La volanul acestuia o vom vedea pe Brie Larson (Captain Marvel). Viitoarea peliculă pregătită de Marvel are premiera programată în România în 26 aprilie.

Comentarii (2)

  • Foarte interesant. Da' stiri adevarate nu aveti?
    0 1
  • ovidiu
    Cred ca imi vand Audiul
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru