OFICIAL: Surpriza Audi pentru Frankfurt se numeşte Urban Concept

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 10.08.2011
Audi va dezvălui la Frankfurt prototipul Urban Concept, un vehicul destinat metropolelor, capabil să transporte doi pasageri şi demn de indicativul e-tron.

Prototipul ciudat, surprins săptămâna aceasta pe străzile Berlinului intens camuflat, este o surpriză pe care Audi o păstra pentru Salonul Auto de la Frankfurt. Fotografiile spion i-au determinat însă pe germani să spulbere misterul ceva mai devreme, publicând primele schiţe şi informaţii ale conceptului.

Salonul german din această toamnă, programat între 13 şi 26 septembrie, va marca debutul curiosului vehicul, botezat Urban Concept, identificat deja ca un nou membru al familiei de vehicule electrice Audi, recunoscută după deja împământenitul indicativ e-tron.

Capabil să găzduiască doi pasageri, poziţionaţi unul în spatele celuilalt, conceptul a fost gândit ca o maşină ecologică, sportivă, distractiv de condus şi chiar utilitară. Toate aceste funcţii vor fi posibile graţie unui habitaclu extrem de versatil, special conceput de designerii germani.

Noul Urban Concept va fi o demonstraţie clară a atenţiei pe care Audi o acordă masei vehiculelor sale.

Prototipul aşteptat la Frankfurt încearcă să stabilească noi recorduri în acest sens, inginerii din Ingolstadt folosind din abundenţă fibră de carbon şi metale uşoare.

Conceptul va adopta filosofia de design Audi, nu va duce lipsă de LED-uri şi va folosi jante supradimensionate, cu un diametru de 21 de inch. Din păcate, Audi nu are intenţia de a produce în serie Urban Concept, prototipul fiind doar un exerciţiu pentru departamentul de cercetare şi dezvoltare.

via | audi

Comentarii (2)

  • Liensen Hasmunsen
    Io zic sa va mai ganditi la aia 21 de inch...Cred ca-i vorba de tzoli!
    2 4
  • Concept carul acesta mi-a amintit din prima secunda de conceptul 9-1 al celor de la Saab. A zice despre cele doua ca seamana e putin spus.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru