Audi lansează o nouă versiune specială S Line Black Edition pentru SUV-ul electric e-tron

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 26.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SUV-ul cu zero emisii al nemților de la Audi a primit o nouă versiune specială S Line Black Edition. Aceasta este disponibilă atât cu versiunea e-tron cât și cu cea e-tron Sportback.

Audi e-tron, SUV-ul cu zero emisii al constructorului din Ingolstadt, poate fi comandat acum și într-o versiune specială, botezată S Line Black Edition. Așa cum îi spune și numele, este bazată pe nivelul de echipare S Line, astfel că păstrează aspectul sportiv.

Acesta este, însă, accentuat de mai multe ornamente și elemente exterioare negre. Inclusiv grila frontală și jantele cu diametrul de 21 de inch au fost vopsite în negru. Pentru contrast, etrierele sunt finisate în portocaliu.

Paleta de culori exterioare include trei nuanțe: Gri Chronos, Alb Glacier și Negru Mythos. Indiferent de alegerea făcută, geamurile spate au tentă fumurie.

Pentru interior, Audi a pregătit cusături și centuri de siguranță portocalii, accente din fibră de carbon și inserții din material Dinamica (45% poliester reciclat) la nivelul fețelor portierelor și pe centrul scaunelor. La cerere, acesta poate fi înlocuit cu piele Valcona.

Așa cum spuneam, noua versiune S Line Black Edition poate fi comandată alături de Audi e-tron, dar și de varianta e-tron Sportback.

Lista de precomenzi a fost deja deschisă în Germania și în alte piețe europene.

Prețurile pornesc de la 79.350 de euro pentru versiunea e-tron 50 Quattro S Line Black Edition, și de la 91.750 de euro pentru e-tron 55 Quattro S Line Black Edition. Pentru variantele Sportback, clienții trebuie să plătească în plus 2.250 de euro.

via Audi

Comentarii (3)

  • Edikkk
    Acestea sunt maşinile în trend cu decada care a început

    Bravo Audi !
    1 11
  • netam-nissan
    dle Edikkk, se pare că aveți prea mult respiro la mopuiala șourumului Tezla de ne borbandați iar cu e-platitudini.
    cam la fel stă treaba și cu e-știrile de fapt, băgate la fiecare schimbare de culoare a volanului, papiotelor de coasere a scaunelor (eco neapărat făcute din protezele urșilor multipolari) etc.
    16 0
  • Edikkk
    Aşa este netam nissan
    :)))
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru