Audi pregătește un nou concept e-tron: va avea logo-ul iluminat cu LED-uri și blocuri optice alungite (VIDEO)

de Daniel Popescu
Miercuri, 12.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi anunță lansarea unui nou concept e-tron pentru luna aprilie prin intermediul unui teaser video care evidențiază că celebrul logo cu patru cercuri va fi iluminat cu LED-uri.

Luna aprilie este importantă pentru industria auto datorită saloanelor auto care se desfășoară la New York și Shanghai. Dacă primul este dedicat mai degrabă pieței americane, târgul de la Shanghai are în mare parte o importanță internațională, iar constructorii auto vor lansa acolo numeroase modele și concepte.

Printre ei se numără și Audi, care a publicat un teaser video cu un nou concept e-tron. Clipul de numai 17 secunde scoate în evidență partea frontală a conceptului, care va include celebrul logo cu patru cercuri iluminate cu LED-uri. De asemenea, imaginile arată și că blocurile optice vor avea o formă alungită.

Clipul este însă suficient de scurt și de misterios pentru a nu putea deduce nici măcar segmentul din care va face parte noul concept. Totuși, întrucât vorbim despre un vehicul ce poartă brandul e-tron, este cert că acesta va avea propulsie electrică.

Audi va dezvălui toate detaliile cu ocazia evenimentului de lansare care va avea loc în 18 aprilie.

Via Audi

Comentarii (3)

  • vw s-a apucat de făcut cârnați
    ,,Va avea logo-ul iluminat cu LED-uri...,, ptr. a atrage țânțarii noaptea.
    6 5
  • În sfârșit mai lansează și Audi un concept, greu de tot.
    3 1
  • Romanii
    ..le-au luat-o inainte.Jur ca ultima oara azi am vazut unu cu "logo-ul" luminat.oricum,o adevarata inovatie.de asta aveam nevoie
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru