Concepte electrice

Luni, 23 Martie 2020 | Concepte

Studenții de la Institutul European de Design au prezentat conceptul elecric Tracy: mobilitate off-road pentru 6 persoane

Studenții de la Institutul European de Design din Torino au realizat un studiu de design pentru un concept electric dedicat mobilității în mediul off-road.
Luni, 02 Martie 2020 | Concepte

Renault prezintă Morphoz: conceptul este dezvoltat pe o nouă platformă și anticipează lansarea unei noi game de modele electrice

Renault a publicat primele imagini și informații tehnice pentru conceptul electric Morphoz, care este dezvoltat pe o nouă platformă și anticipează lansarea unei noi game de modele electrice.
Vineri, 14 Februarie 2020 | Concepte

Primul teaser cu Hyundai Prophecy: conceptul electric va fi prezentat în 3 martie

Hyundai a publicat un teaser cu conceptul electric Prophecy pe care îl va prezenta în 3 martie la Geneva și care va oferi indicii despre direcția de design pe care o va adopta constructorul sud-coreean.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | Concepte

Surpriză la târgul de tehnologie CES 2020: Sony a prezentat conceptul electric Vision-S cu două motoare de 272 de cai putere

Producătorul de electronice Sony a produs o surpriză la târgul de tehnologie CES 2020 prin prezentarea conceptului electric Vision-S cu două motoare de 272 de cai putere dezvoltat în parteneriat cu Magna-Steyr.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Concepte

Volkswagen dezvăluie ID Space Vizzion: conceptul electric are 360 de cai putere, autonomie de 560 kilometri și va primi versiune de serie în 2021

Volkswagen a prezentat conceptul electric ID Space Vizzion echipat cu 360 de cai putere și autonomie de 560 de kilometri. Acesta anticipează lansarea unei versiuni de serie în 2021.
Miercuri, 30 Octombrie 2019 | Concepte

Volkswagen va lansa un nou concept electric în gama ID: prezentarea va avea loc în 19 noiembrie

Volkswagen va prezenta în 19 noiembrie în Statele Unite un nou concept electric din gama ID. Germanii au publicat și un teaser, însă imaginea este cea a conceptului Vizzion de anul trecut.
Duminica, 13 Octombrie 2019 | Concepte

Toyota prezintă LQ: un nou concept autonom cu inteligență artificială și autonomie electrică de 300 de kilometri

Toyota LQ este un concept electric cu sisteme autonome care mizează pe inteligență artificială și oferă o autonomie de 300 de kilometri.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Concepte

Primul teaser cu conceptul electric pregătit de Lexus: prezentarea oficială va avea loc în 23 octombrie

Lexus a publicat un teaser cu conceptul electric pe care îl va dezvălui în 23 octombrie cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Concepte

Mercedes-Benz Vision EQS: conceptul viitoarei generații Clasa S este electric și are autonomie de 700 de kilometri

Mercedes-Benz a prezentat conceptul Vision EQS, care anticipează lansarea unui sedan electric de lux cu 476 de cai putere, în timp ce acumulatorul de 100 kWh oferă o autonomie maximă de 700 de kilometri.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Concepte

Prima schiță cu noul concept electric pregătit de Mercedes-Benz: prezentarea oficială va avea loc în septembrie

Mercedes-Benz a publicat un teaser cu noul concept electric pe care îl va prezenta săptămâna viitoare la Frankfurt.
Joi, 22 August 2019 | Concepte

Conceptul electric Cupra primește un nou teaser: volanul și instrumentarul de bord digital, dezvăluite înainte de prezentarea din 2 septembrie

Cupra, brandul de performanță al celor de la Seat, a publicat un teaser cu interiorul conceptului electric pe care îl va prezenta în 2 septembrie.
Joi, 22 August 2019 | Concepte

Primul teaser pentru conceptul electric Hyundai 45: prezentarea va avea loc în 10 septembrie

Hyundai a publicat primul teaser pentru conceptul electric pe care îl va prezenta în 10 septembrie la Frankfurt. Hyundai 45 va scoate în evidență designul viitoarelor modele electrice de serie ale constructorului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 16 August 2019 | Modele noi

Hyundai va lansa un concept electric: prezentarea oficială este programată pentru 10 septembrie

Hyundai a anunțat că va dezvălui în luna septembrie un concept electric, pe lângă prezentarea noii generații a modelului de oraș i10 și a unui model electric de competiții.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Concepte

Încă un teaser cu al doilea concept aniversar Citroen: prezentarea oficială va avea loc în 16 mai

Citroen a publicat un nou teaser cu cel de-la doilea concept aniversar pe care îl va prezenta la Paris în 16 mai. Vehiculul este electric, autonom, are inteligență artificială și marchează 100 de ani de istorie pentru brandul francez.
Joi, 11 Aprilie 2019 | Concepte

Primul teaser cu conceptul electric și autonom Audi AI:me: prezentarea oficială va avea loc în 15 aprilie

Audi a publicat primul teaser care anticipează lansarea conceptului electric și autonom AI:me în 15 aprilie cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.
Luni, 08 Aprilie 2019 | Concepte

Schițe noi pentru conceptul Volkswagen ID Roomzz: SUV-ul electric va sosi în Europa în 2024

Volkswagen a publicat două schițe noi cu conceptul SUV-ului electric ID Roomzz, care scot în evidență designul părții din din spate și interiorul.
Marti, 02 Aprilie 2019 | Concepte

Primele schițe cu Audi AI:me: conceptul electric și autonom va fi prezentat în 15 aprilie

Audi a publicat o serie de schițe cu conceptul electric și autonom AI:me, pe care îl va prezenta oficial în 15 aprilie la Salonul Auto de la Shanghai.
Vineri, 22 Martie 2019 | Concepte

Detalii despre Volkswagen ID Lounge: SUV-ul electric cu 7 locuri se va lansa în Europa în 2024

SUV-ul electric Volkswagen ID Lounge va fi prezentat în stadiu de concept în luna aprilie, însă versiunea de serie va apărea în Europa abia în 2024.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Concepte

Audi va dezvălui două concepte electrice în acest an: prezentări programate la Shanghai și Frankfurt

Audi va dezvălui două concepe electrice în acest an, câte unul la Shanghai și Frankfurt, potrivit designerului-șef Marc Lichte. Oficialul susține că unul dintre cele două concepte va indica direcția de design a modelelor Audi de peste 10 ani.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Mercedes-Benz EQV: versiunea electrică de pre-serie a Clasei V are autonomie de 400 de kilometri

Mercedes-Benz EQV este o versiune electrică de pre-serie pentru monovolumul Clasa V care primește un motor electric de 204 cai putere și o baterie de 100 kW cu autonomie de până la 400 de kilometri.

Tag-uri similare

Seat, concepte electrice, Seat e-Mii, concepte Seat, e-Mii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru