Prima schiță cu noul concept electric pregătit de Mercedes-Benz: prezentarea oficială va avea loc în septembrie

de Daniel Popescu
Miercuri, 04.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat un teaser cu noul concept electric pe care îl va prezenta săptămâna viitoare la Frankfurt.

Mercedes-Benz a anunțat la începutul lunii august că va prezenta un nou concept electric din gama EQ cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Până acum, germanii s-au limitat să afirme că noul concept "întruchipează flexibilitatea și viziunea produselor Mercedes-Benz și ale brandului de tehnologie EQ", fără să ofere însă detalii suplimentare.

Iată însă că producătorul de la Stuttgart a publicat acum două imagini cu noul concept. Prima este o schiță care scoate în evidență forma generală a caroseriei. Chiar dacă producătorul nu oferă alte detalii, schița sugerează că noul concept ar putea fi o versiune electrică a sedanului Mercedes-Benz Clasa S, care ar putea primi numele EQS, mai ales că un prototip camuflat cu un astfel de design a fost surprins de mai multe ori într-o serie de fotografii spion.

În plus, Mercedes-Benz a publicat și o imagine reală cu noul concept, însă acesta este acoperit cu o prelată.

De asemenea, Mercedes-Benz va prezenta la Frankfurt versiunea electrică a modelului de pre-serie EQV, dezvoltat pe baza Clasei V, dar și noi modele plug-in hybrid.

Nu în ultimul rând, Mercedes-Benz va prezenta o versiune de performanță AMG pentru noul SUV compact GLB, care a fost dezvăluit în luna iunie a acestui an.

Via Motor1, Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru