Feedback

Prima schiță cu noul concept electric pregătit de Mercedes-Benz: prezentarea oficială va avea loc în septembrie

Publicat Miercuri, 04.09.2019
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Prima schiță cu noul concept electric pregătit de Mercedes-Benz: prezentarea oficială va avea loc în septembrie - Poza 1
Prima schiță cu noul concept electric pregătit de Mercedes-Benz: prezentarea oficială va avea loc în septembrie - Poza 2
Mercedes-Benz a publicat un teaser cu noul concept electric pe care îl va prezenta săptămâna viitoare la Frankfurt.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a anunțat la începutul lunii august că va prezenta un nou concept electric din gama EQ cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Până acum, germanii s-au limitat să afirme că noul concept "întruchipează flexibilitatea și viziunea produselor Mercedes-Benz și ale brandului de tehnologie EQ", fără să ofere însă detalii suplimentare.

Iată însă că producătorul de la Stuttgart a publicat acum două imagini cu noul concept. Prima este o schiță care scoate în evidență forma generală a caroseriei. Chiar dacă producătorul nu oferă alte detalii, schița sugerează că noul concept ar putea fi o versiune electrică a sedanului Mercedes-Benz Clasa S, care ar putea primi numele EQS, mai ales că un prototip camuflat cu un astfel de design a fost surprins de mai multe ori într-o serie de fotografii spion.

În plus, Mercedes-Benz a publicat și o imagine reală cu noul concept, însă acesta este acoperit cu o prelată.

De asemenea, Mercedes-Benz va prezenta la Frankfurt versiunea electrică a modelului de pre-serie EQV, dezvoltat pe baza Clasei V, dar și noi modele plug-in hybrid.

Nu în ultimul rând, Mercedes-Benz va prezenta o versiune de performanță AMG pentru noul SUV compact GLB, care a fost dezvăluit în luna iunie a acestui an.

Via Motor1, Mercedes-Benz


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru