Volkswagen va lansa un nou concept electric în gama ID: prezentarea va avea loc în 19 noiembrie

de Daniel Popescu, Foto: Volkswagen
Miercuri, 30.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen va prezenta în 19 noiembrie în Statele Unite un nou concept electric din gama ID. Germanii au publicat și un teaser, însă imaginea este cea a conceptului Vizzion de anul trecut.

Reprezentanta Volkswagen din Statele Unite a anunțat că va prezenta în 19 noiembrie un nou concept global electric din gama ID. Producătorul german nu a oferit niciun fel de alte detalii despre noul concept, nici măcar numele pe care îl va avea acesta.

Totuși, comunicatul de presă este însoțit de un teaser cu partea din spate a conceptului ID Vizzion, care a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva din lună martie a anului trecut.

Nu este clar dacă teaserul are o legătură directă cu noul concept, însă nu este exclus ca acesta să fie o versiune îmbunătățită a conceptului ID Vizzion. De altfel, Volkswagen a apelat la o strategie similară și în cazul conceptului ID Crozz din 2017, care a primit ulterior o versiune Crozz II la numai câteva luni distanță.

Prezentarea oficială a noului concept va avea loc la Muzeul Auto Petersen din Los Angeles în cadrul unei expoziții numite "Building an Electric Future".

După startul producției hatchback-ului electric ID.3, Volkswagen a confirmat deja că al doilea model electric din gama ID va fi ID.4, un SUV electric care are la baza conceptul ID Crozz și care va fi produs începând din 2020 inclusiv la uzina din localitatea americană Chattanooga.

Via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru