Primul teaser cu conceptul electric și autonom Audi AI:me: prezentarea oficială va avea loc în 15 aprilie

de Daniel Popescu
Joi, 11.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat primul teaser care anticipează lansarea conceptului electric și autonom AI:me în 15 aprilie cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.

Audi a anunțat joi o serie de detalii cu privire la lansările pregătite pentru Salonul Auto de la Shanghai, care va începe în 15 aprilie. Capul de afiș va fi reprezentat de noul concept electric și autonom AI:me, care a fost anunțat la începutul acestei luni printr-o serie de schițe.

Constructorul german a publicat acum și un teaser care scoate în evidență partea frontală a conceptului și, mai ales, semnătura farurilor.

Singurele informații suplimentare sunt că noul concept "oferă un interior spațios și futuristic și un condus autonom de nivelul 4 din 5 care permite pasagerilor să fie liberi să facă ce vor". În plus, conceptul va integra numeroase tehnologii pentru comunicare, entertainment și relaxare.

Schițele publicate recent de Audi sugerează că noul concept va fi un SUV cu jante de mari dimensiuni, în timp ce la interior există un ecran care acoperă pratic întreaga planșă de bord.

Audi a sugerat deja că nou concept nu va primi o versiune de serie și va reprezenta cel mai probabil un simplu exercițiu de design. De altfel, oficialii Audi au anunțat anterior că vor prezenta în acest an două concepte care sunt cu "10-15 ani înainte" în termeni de design, cel de-al doilea fiind planificat pentru Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Cealaltă premieră mondială pregătită de Audi pentru Shanghai este Audi Q2L e-tron, o versiune electrică cu ampatament mărit pentru SUV-ul Q2, care va fi produsă și comercializată exclusiv pentru piața din China.

Via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru