Primele schițe cu Audi AI:me: conceptul electric și autonom va fi prezentat în 15 aprilie

de Daniel Popescu
Marti, 02.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat o serie de schițe cu conceptul electric și autonom AI:me, pe care îl va prezenta oficial în 15 aprilie la Salonul Auto de la Shanghai.

Audi a anunțat marți că va prezența publicului un nou concept electric și autonom cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.

Noul concept pregătit de constructorul german se numește AI:me și este descris drept "viziunea unei mașini compacte autonome pentru metropolele de mâine".

Pe lângă sistemul de propulsie electric și funcțiile autonome, conceptul va avea cel mai probabil și o formă de inteligență artificială, de la care provine și numele ales de germani.

Schițele publicate de Audi sugerează că noul concept va fi un SUV cu jante de mari dimensiuni, în timp ce la interior există un ecran care acoperă pratic întreaga planșa de bord.

Pentru moment, Audi nu a oferit detalii suplimentare despre noul concept, însă acesta nu va primi o versiune de serie și va reprezenta cel mai probabil un simplu exercițiu de design. De altfel, oficialii Audi au anunțat anterior că vor prezenta în acest an două concepte care sunt cu "10-15 ani înainte" în termeni de design, cel de-al doilea fiind planificat pentru Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Audi a apelat la o strategie similară și în 2017, când a prezentat la Frankfurt conceptele electrice și autonome Aicon și Elaine, care nu au primit însă și versiuni de serie.

Via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru