Audi va dezvălui două concepte electrice în acest an: prezentări programate la Shanghai și Frankfurt

de Paul Cosma
Miercuri, 13.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi va dezvălui două concepe electrice în acest an, câte unul la Shanghai și Frankfurt, potrivit designerului-șef Marc Lichte. Oficialul susține că unul dintre cele două concepte va indica direcția de design a modelelor Audi de peste 10 ani.

În cursul acestui an, Audi va prezenta două concepte electrice care vor prefigura planurile companiei pe termen mediu și lung.

Atât la Shanghai, cât și la salonul de la Frankfurt, nemții vor prezenta câte un concept, după cum a confirmat Marc Lichte, designerul-șef Audi, pentru Autocar.

“Avem concepte precum Q4 e-tron care sunt mai aproape de producție și, la polul opus, mașini precum Aicon (foto) care ne arată viitorul de peste 10-15 ani. Vom avea un concept la Shanghai și încă unul la Frankfurt,” a declarat Marc Lichte.

Oficialul spune că prototipul electric pe baterii de la Shanghai va indica direcția de design a modelelor Audi de peste 10 ani.

Via Autocar

 

Comentarii (3)

  • nu pricep de ce sunteti atat de zgarciti cu pozele.

    Uneori "umpleti pagina" cu 100 de imagini (jumate inutile) si cand e ceva mai rasarit (cum e conceptul AICON de mai sus) va limitati la o imagine

    macar inca o poza 3/4 rear ar fi meritat conceptul pentru ca arata absolut genial
    1 1
  • Pelteaua
    @vianu ...in acelasi timp, gasesc nevrozant sa reiei de 3-4 ori aceeasi informatie, in titlu, subtitlu, pre-citat, citatul sursei si explicarea a ceea ce am citit in citat... ca sa ce? Sa iasa un articol de 5 fraze dintr-o declaratie?

    Nicio parere personala, vreo trimitere la alte informatii despre subiect, ce a mai facut, ce planuri mai sunt, macar tangential, ceva care sa indice un interes fata de cititor sau o aplecare a publicatiei ca pasiune pentru domeniu!

    Asa, doar tone de paie ca sa încapă multe reclame Mazda indica doar un plictis pecuniar si o blazare a redactiei.
    2 1
  • Costel
    asta ii concept "ceva mai rasarit" ? ce pretentiosi is unii !

    Aicon = ravisantul esteticii auto
    Danke Mark Lichte ,pentru a cata oara ,danke audi
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru