Primul teaser cu Hyundai Prophecy: conceptul electric va fi prezentat în 3 martie

de Daniel Popescu, Foto: Hyundai
Vineri, 14.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat un teaser cu conceptul electric Prophecy pe care îl va prezenta în 3 martie la Geneva și care va oferi indicii despre direcția de design pe care o va adopta constructorul sud-coreean.

Hyundai a anunțat la sfârșitul acestei săptămâni una dintre noutățile pe care le pregătește pentru Salonul Auto de la Geneva care va începe în 3 martie.

Constructorul asiatic va prezenta publicului conceptul electric Prophecy, despre care afirmă că va oferi o serie de indicii cu privire la designul pe care îl va adopta pentru viitoarele sale modele electrice.

Hyundai susține că noul concept oferă o "aerodinamică excelentă" și o "siluetă frumoasă" care include și un spoiler proeminent în partea din spate.

Interesant este că Hyundai a prezentat cu numai o jumătate de an în urma conceptul Hyundai 45, despre care afirmă de asemenea că urmează să indice viitoarea direcție de design a mărcii.

Pe lângă prezentarea pentru noul concept, Hyundai va profita de prezența la Geneva pentru a oferi o serie de detalii despre strategia pentru electrificare. Anterior, Grupul Hyundai, din care face parte și Kia, a anunțat că va avea o gamă de 16 modele electrice în anul 2025.

În plus, cu numai câteva zile în urmă, sud-coreenii au anunțat că își propun ca în acest an să devină lideri la producția de mașini electrice în Europa, ca urmare a planului de a produce 80.000 de mașini electrice la uzina din Cehia.

Via Hyundai

Comentarii (11)

  • ACE - Craiova
    Conceptele sunt frumoase, nu zicem ba, insa noi ne dorim, in primul rand, o autonomie la electrice peste 500-600 km....., la preturi cat mai accesibile...
    12 2
  • Asta este Porche sau Hyundai?
    8 2
  • frumos acest 911 cu stopuri verticale, ma intreb din fata cu ce seamana....
    8 1
  • British..ish
    Orice plafon inclinat poti zice ca aduce a Porsche, dar spatele asta aminteste parca mai mult de designul fostelor britanice TVR, cu formele lor bucalate, mai ales de al lor Sagaris. Sa-i vedem insa si 'schimbarea la fata'...
    6 1
  • fan skoda
    Porche Panamera cu stopuri verticale in loc de stopuri orizontale.

    automarket.ro/masini-noi/porsche/panamera-4091/
    5 2
  • fan skoda
    dar daca ma uit bine, pare a fi o skoda
    3 6
  • @British..ish foarte bine punctat .
    TVR Tuscan pare sa se apropie de Hyundai :)
    1 1
  • fan skoda
    @clona mafia

    Dar daca ma uit mai bine, pare a fi un prostanac nesimtit si mafia.
    1 2
  • Puteti observa si formele conceptului, din fata si lateral pe:
    insideevs.com
    3 0
  • fan skoda
    Daca vreti sa vedeti si fata uitati si link-ul:

    insideevs.com/news/398720/hyundai-prophecy-ev-sedan-concept-geneva/

    Este foarte urata si din fata si din spate. Nu are personalitate.
    4 1
  • Designul prototipului mentionat (45) aduce din profil cu Lancia Delta (aia veche nu cea "noua") desenata de Giugiaro. Pare interesanta....nu ca skodele domnului "fan".
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru