Hyundai Prophecy

Luni, 06 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Video. Prototipul viitorului SUV electric Hyundai 45 a fost spionat pe Nurburgring: versiunea de serie ar urma să debuteze în 2021

Prototipul viitorului Hyundai 45 a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Versiunea de serie a prototipului electric Concept 45 ar urma să fie lansată în 2021 și va beneficia de noua arhitectură Electric-Global Modular Platform.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Conceptele Hyundai 45 și Prophecy vor avea versiuni de producție: noile modele electrice vor folosi aceeași arhitectură

Hyundai a confirmat că prototipurile Concept 45 și Prophecy vor sta la baza unor modele de serie. Ambele produse vor miza pe noua arhitectură Electric-Global Modular Platform, iar prima lansare este programată pentru acest an.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Concepte

Informații noi despre conceptul Hyundai Prophecy: sistem special pentru purificarea aerului și tehnologie inteligentă pentru stabilirea poziției de conducere

Hyundai a oferit o serie de imagini și detalii noi referitoare la conceptul Prophecy. Prototipul electric dezvoltat pe noua platformă Electric-Global Modular Platform integrează un sistem inteligent capabil să stabilească poziția optimă de conducere în funcție de masa și înălțimea șoferului, dar și o tehnologie specială pentru purificarea aerului.
Marti, 03 Martie 2020 | Concepte

Hyundai prezintă conceptul electric Prophecy și o nouă filozofie de design: volanul a fost înlocuit cu două joystick-uri

Hyundai a prezentat conceptul electric Prophecy, ce indică o nouă direcție de design pentru viitoarele modele ale constructorului sud-coreean. Pentru acest concept, volanul a fost înlocuit cu două joystick-uri care, spun asiaticii, asigură “mai mult confort și vizibilitate” pentru șofer.
Vineri, 14 Februarie 2020 | Concepte

Primul teaser cu Hyundai Prophecy: conceptul electric va fi prezentat în 3 martie

Hyundai a publicat un teaser cu conceptul electric Prophecy pe care îl va prezenta în 3 martie la Geneva și care va oferi indicii despre direcția de design pe care o va adopta constructorul sud-coreean.

Tag-uri similare

Hyundai, concepte, concepte electrice, Hyundai Prophecy, concepte electrice Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru