Concept Audi

Luni, 23 Aprilie 2012 | Concepte

Audi Q3 Jinglong Yufeng, studiu de design bazat pe RS Q3 Concept

Audi a realizat un studiu de design bazat pe Q3, cel mai mic SUV din portofoliul său. Acesta este o iterare chinezească a lui RS Q3 Concept, fiind îmbrăcat într-o culoare exclusivă şi fiind echipat cu accesorii speciale.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Concepte

Audi A6 L e-tron Concept a debutat la Beijing

Audi va lansa o versiune cu ampatament mărit a lui A6 pe piaţa din China. Aceasta se numeşte A6 L şi este prefigurată de un concept hibrid, numit A6 L e-tron, dezvelit la Salonul Auto de la Beijing.
Vineri, 06 Ianuarie 2012 | Modele noi

Detalii suplimentare despre viitorul Audi A2

Oficialii Audi au afirmat că noul A2 va avea o caroserie mai ieftină decât cea a lui BMW i3 şi au prezentat informaţii suplimentare despre viitorul lor model.
Miercuri, 02 Noiembrie 2011 | Modele noi

Audi ar putea lansa o ediţie limitată a lui Urban Concept în 2013

Audi va oferi o ediţie limitată a lui Urban Concept în 2013, anunţă italienii de la Autoblog.it. Modelul va fi construit în doar 999 de exemplare.
Marti, 09 August 2011 | Fotospion

Audi testează un model electric de oraş

Audi a filmat în Berlin un spot cu un model electric de oraş. Vehiculul era camuflat, dar sigla Audi era vizibilă. Debutul este pregătit pentru Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 04 Iulie 2011 | Modele noi

Viitorul lui Audi Quattro Concept va fi decis în această vară

Cei de la Audi sunt pe care să ia o decizie finală în privinţa versiunii de serie a lui Quattro Concept. Modelul ar putea să debuteze în cea de-a doua parte a lui 2013.
Miercuri, 01 Iunie 2011 | Concepte

Audi A2 Concept vine la Frankfurt

Conceptul care prefigurează viitorul Audi A2 va fi prezentat la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul va fi un vehicul electric şi va rivaliza BMW i3.
Joi, 07 Aprilie 2011 | Modele noi

Primele schiţe oficiale ale viitorului Audi Q3

Constructorul din Ingolstadt a prezentat primele schiţe ale viitorului competitor al lui BMW X1. Modelul se numeşte Q3 şi va lupta în segmentul SUV-urilor compacte premium.
Joi, 25 Noiembrie 2010 | General

Designerul lui Audi Sport Quattro îşi cataloghează creaţia ca fiind "urâtă"

Designerul celebrului Audi Sport Quattro din 1984 a declarat că modelul este "urât". Modelul a fost fabricat în doar 200 de exemplare, care aveau scopul de a asigura omologarea versiunii de raliu.
Miercuri, 10 Noiembrie 2010 | Modele noi

Audi confirmă: Quattro ar putea să fie produs!

Atât şeful Concernului Volkswagen, cât şi şeful Audi au confirmat faptul că vor o versiune de producţie a lui Quattro. Singura problemă? Cei doi nu s-au înţeles încă la destinaţia modelului.
Sambata, 22 Mai 2010 | Autoipoteze

Un designer spaniol a creat conceptul virtual Audi A9 Hybrid

Designerul spaniol Daniel Garcia a desenat Conceptul Audi A9 Hybrid. Acesta dispune de un tren de rulare hibrid alcătuit dintr-un propulsor cu combustie internă şi patru motoare electrice.
Vineri, 07 Mai 2010 | Modele noi

Audi A2 se va intoarce pe piata in 2012

Viitorul Audi A2 va prelua platforma si motorizarile lui A1 si va debuta pe piata in 2012. Modelul respectiv va fi oferit si in versiune electrica, urmand sa utilizeze un sistem similar cu cel prezent pe conceptul A1 e-tron.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 21 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Test pe sosea cu Audi R8 e-tron Concept

Conceptul electric de 4500 Nm dezvoltat de Audi pe baza lui R8 a fost testat in SUA de jurnalistii auto ai publicatiilor de peste Ocean.

Tag-uri similare

Concept, AUDI e-Tron, concept Audi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru