Salonul Auto de la Paris 2012

Audi Q2, confirmat de surse din cadrul mărcii

Publicat Miercuri, 26.09.2012
de Sebastian Toma
Comenteaza 7
Audi Q2, confirmat de surse din cadrul mărcii - Poza 1
Potrivit unor surse din cadrul mărcii Audi citate de englezii de la Autocar, marca germană va construi o versiune de serie a SUV-ului Q2, pe care îl va prezenta mâine la Paris.

Esential 2015 este anul în care va debuta viitorul Audi Q2.
Audi va prezenta un concept numit Crosslane Coupe la Salonul Auto de la Paris, anunţă englezii de la Autocar. Publicaţia britanică a discutat cu o sursă din cadrul mărcii în privinţa acestui concept, despre care sursa susţine că va deveni viitorul SUV compact Q2. Spre deosebire de conceptul Crosslane Coupe, versiunea de serie va avea cinci uşi şi patru locuri şi va fi oferită şi în compania unui sistem de propulsie hibrid. În raport cu Audi Q3, conceptul Crosslane Coupe este mai scurt şi scund, pe când acesta este mai lung, mai lat şi mai înalt decât un A3 în versiunea cu trei uşi.

Conceptul Audi Crosslane Coupe are o lungime de 4.250 milimetri, o lăţime de 1.900 milimetri şi o înălţime de 1.500 milimetri. Ampatamentul modelului este de 2.550 milimetri. Design-ul este realizat de Wolfgang Egger, cel care a realizat şi conceptul Volkswagen CrossCoupe.

Modelul nou al celor de la Audi promite să se lupte cu Mini Countryman începând cu 2015.

Viitorul Audi Q2 va prelua platforma MQB a concernului Volkswagen, platformă care a debutat pe noul A3 şi este împărţită cu noul Golf 7. Unele surse din cadrul companiei germane spun că noul Audi Q2 va împărţi anumite componente cu viitorul Skoda Yeti. În standard, modelul va fi oferit în compania unei transmisii manuale cu şase trepte, care angrenează roţile din faţă, pe când transmisia S-Tronic şi sistemul quattro vor fi opţionale.

Via Autocar


Comentarii (7)

  • antonny
    Q2 poate intra intr-un Q7 ?
    10 4
  • ...totusi astept Q0...poate-i gratis.
    8 3
  • Q-family
    Q2 poate intra pe sub un Q7 ;)
    8 1
  • Another Ugly Deutsch Invention
    4 10
  • Lasa ca scot japonezii frumuseti una dupa alta.
    6 3
  • O fi el Q0 , Q1, etc, dar arata bine.
    Audi are masini faine.

    Oare intr-o Kia incape un Hyundai antonny ?
    5 2
  • Sa vad cum o sa arate in varianta de serie si cred ca o sa fie urmatoarea mea masina.
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru