Audi ar putea lansa o ediţie limitată a lui Urban Concept în 2013

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 02.11.2011
Audi va oferi o ediţie limitată a lui Urban Concept în 2013, anunţă italienii de la Autoblog.it. Modelul va fi construit în doar 999 de exemplare.

Audi va construi o versiune de serie a lui Urban Concept, spun cei de la Autoblog.it citând englezii de la Car. Modelul va debuta pe piaţă în 2013 şi va fi oferit în doar 999 de unităţi. Pentru a deschide ochii clienţilor în faţa potenţialului pe care îl poartă vehiculele electrice, cei de la Audi vor oferi respectivele exemplare la un preţ promoţional de 9.999 de euro, spun unele surse citate de Car. Preţul de lansare al acestui model nu a fost confirmat şi nici infirmat de oficialii mărcii germane.

Cei de la Audi nu au specificat dacă vor utiliza un motor electric de 20 CP pentru ediţia limitată a lui Urban Concept sau dacă vor aborda un propulsor mai puternic, de 40 CP. În prezent, modelul în faza de test, echipat cu un motor de 20 CP, are componentele electrice preluate de la un Q5 Hybrid şi este capabil să accelereze de la 0 la 60 km/h în 6 secunde. Viteza maximă a modelului este de 100 km/h, dar timpul necesar atingerii acestei viteze, irelevantă pentru un model electrice destinat oraşului, nu a fost precizat.

Autonomia lui Audi Urban Concept este de 60 de kilometri, dar versiunea de serie ar putea oferi ceva mai mult. Prototipul de 3.21 metri lungime are o masă de 480 kilograme şi prezintă o suspensie inspirată din motorsport, care nu va intra în producţie.Cei de la Audi încă lucrează la suspensii, modelul de serie urmând să aibă o configuraţie convenţională, pentru a reduce pe cât posibil costurile fără a afecta manevrabilitatea.

Via | Autoblog.it | Car

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru