Audi A6 L e-tron Concept a debutat la Beijing

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 23.04.2012
Audi va lansa o versiune cu ampatament mărit a lui A6 pe piaţa din China. Aceasta se numeşte A6 L şi este prefigurată de un concept hibrid, numit A6 L e-tron, dezvelit la Salonul Auto de la Beijing.

Audi a adus la Salonul Auto de la Beijing un concept electric bazat pe versiunea cu ampatament mărit a lui A6. Rezultatul se numeşte A6 L e-tron Concept şi este un hibrid plug-in echipat cu un propulsor 2.0 TFSI de 211 CP asistat de un motor electric de 95 CP. Sistemul hibrid este echipat cu un acumulator litiu-ion răcit cu lichid, care îi permite lui A6 L să parcurgă până la 80 kilometri în modul cu zero emisii de CO2 dacă şoferul circulă cu o viteză constantă de 60 km/h.

Audi A6 L are o lungime de 5.02 metri, o lăţime de 1.87 metri şi o înălţime de 1.46 metri.Ampatamentul acestei versiuni a lui A6 este de 3.01 metri. Cei de la Audi i-au aplicat acestui concept un aspect diferit, pentru a-l diferenţia de modelul de serie. Astfel, grila faţă are o formă diferită, cu bare orizontale cromate şi bara de protecţie spate integrează un difuzor de aer special. Jantele din aliaj ale acestui concept au diametrul de 21 de inch şi prezintă un design similar cu cel al jantelor prezente pe celelalte concepte e-tron.

Deşi conceptul A6 L e-tron prezintă un hibrid plug-in, modelul expus la Salonul Auto de la Beijing prefigurează o viitoare versiune de serie a lui A6 L. Berlina de clasă medie a constructorului german este cel mai bine vândut model Audi pe piaţa din China, iar versiunea cu ampatament mărit a lui A6 este aşteptată să crească rezultatele de vânzări ale mărcii, dat fiind atracţia chinezilor pentru modelele cu ampatament mărit.

Via | WorldCarFans

Comentarii (7)

  • ...bv. lor dar cam seamana una cu alta de mama focului...cine da minus inseamna ca nu vede bine...imi pare rau!
    9 11
  • asta cam asa e!
    stii ce curiozitate am eu? de ce scrie in chineza pe display?
    4 6
  • Octavian
    Edi80 - Beijing daca te-ai uita pe harta este china. Audi a6 nu este L (long) decat pentru piata din china care e obsedata de masini L (drept urmare este a4L, a6L, etc.
    7 1
  • e
    audi tinde spre un design din ce in ce mai futurist cu orice model nou lansat,cred ca o sa se apuce de construit navete spatiale in curand
    2 1
  • ????
    daca si asti mai tind spre un desing futurist!!! atunci alte marciiiiii ce draq, fac, ce desing mai au
    2 1
  • e
    ca sa ti raspund...bmw de exemplu e conservator si la exterior si in interior
    3 1
  • VictorM
    vreau jantele urgent
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru