Noul Aston Martin DBX707 AMR23 Edition: marchează succesul mărcii în Formula 1

de Tiberiu Safta
Joi, 11.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a pregătit un pachet nou pentru cel mai puternic SUV al său, DBX707. Noul pachet este numit după monopostul de Formula 1 al echipei, iar acesta aduce câteva elemente vizuale exclusive.

Anul acesta, Aston Martin se bucură de un sezon foarte bun în Formula 1. Echipa britanică se poate lăuda deja cu 4 clasări pe podium în primele 5 curse, iar monopostul AMR23 din acest an, pilotat de Fernando Alonso și de Lance Stroll, pare să fie a doua cea mai bună mașină de pe grila Marelui Circ.

Pentru a sărbători acest succes, Aston Martin a pregătit un pachet vizual special pentru DBX707, cea mai puternică versiune a SUV-ului britanic. Noul pachet a fost creat de către divizia de personalizare a mărcii, Q by Aston Martin, și constă într-un pachet vizual nou, cu o schemă de culori asemănătoare cu cea văzută la monopostul echipei.

Astfel, noul model este vopsit în nuanța de verde Podium Green, iar acesta primește și embleme exclusive cu numele diviziei de personalizare a mărcii. Tot la exterior avem și câteva elemente vizuale noi, precum un spoiler față nou, praguri noi și etrierele frânelor vopsite în verde.

Noutăți avem și în habitaclu, acolo unde sunt prezente cusăturile galbene pe scaune și la bord.

Tot aici mai avem și fațete din fibră de carbon, precum și o plăcuță montată în interiorul pragurilor cu numele pachetului.

La capitolul tehnic, noul Aston Martin DBX707 AMR23 Edition este identic cu versiunea obișnuită a modelului de performanță. Vorbim aici de un motor V8 de 4.0 litri care dezvoltă 707 cai putere și cu ajutorul căruia Aston Martin DBX707 atinge 100 de km/h în 3.3 secunde și o viteză maximă de 310 km/h.

Comenzile pentru noua ediție specială au fost deja deschise.

via Aston Martin

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    cum un dulap suv poate avea ceva in comun cu f1?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru