Editie speciala

Joi, 22 Septembrie 2022 | Modele noi

Încă o ediție specială de adio pentru Dodge Challenger: ediția Black Ghost vine cu un motor de 818 cai putere

Dodge a lansat o nouă ediție specială de adio pentru modelul Challenger. Aceasta se numește Black Ghost și face parte din seria de modele finale Last Call. Noul model vine cu un motor V8 de 818 cai putere și va fi construit în doar 300 de exemplare.
Vineri, 16 Septembrie 2022 | Modele noi

Încă o ediție specială de adio pentru Dodge Charger: King Daytona vine cu 817 CP

Americanii de la Dodge prezintă o nouă ediție specială de adio pentru celebrul Charger. Denumită King Daytona, aceasta va fi replicată în doar 300 de exemplare.
Duminica, 04 Septembrie 2022 | Modele noi

Ediție specială Ford Mustang Mach-E Twister, disponibilă doar în China

Ford a lansat o ediție specială pentru Mustang Mach-E, numită Twister. Noul model aduce un omagiu lui Ford Mustang Mach 1 Twister din 1970 și este disponibil doar pe piața auto din China.
Joi, 01 Septembrie 2022 | Modele noi

Ultima strigare și pentru Dodge Charger: ediția specială Super Bee aduce anvelope de drag racing

Dodge a lansat o ediție specială pentru Charger, numită Super Bee. Noua ediție face parte din seria finală Last Call, prin care Dodge sărbătorește ultimele exemplare ale actualelor generații Charger și Challenger înainte ca ele să devină electrice. Noul Charger Super Bee este echipat cu anvelope speciale de drag racing.
Luni, 25 Iulie 2022 | Modele noi

Ediția specială Subaru BRZ S 10th Anniversary Limited: 200 de unități, exclusiv pentru Japonia

Subaru prezintă noua ediție specială BRZ S 10th Anniversary Limited. Vor fi produse doar 200 de exemplare, destinate exclusiv pieței din Japonia.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Modele noi

Polestar 2 primește o ediție specială de 476 de cai și producție limitată la 270 de exemplare

Constructorul suedez de mașini electrice, Polestar, a prezentat o ediție limitată pentru modelul Polestar 2, numită BST Edition 270. Față de versiunea standard, puterea propulsorului electric a fost mărită la 476 de cai putere, iar modelul primește și o suspensie nouă. Noua ediție limitată va fi produsă în 270 de exemplare.
Marti, 24 Mai 2022 | Modele noi

Bentley extinde ediția specială Azure la toate modelele din gamă

Constructorul britanic de automobile anunță că toate cele 5 modele din gamă pot fi acum comandate în versiunea specială Azure. Aceasta a debutat întâi pe modelul Bentayga EWB.
Marti, 24 Mai 2022 | Modele noi

BMW anunță ediția specială "50 Jahre" pentru M3 și M4

Cu ocazia celor 50 de ani împliniți de legendara divizie M, BMW anunță o ediție specială "50 Jahre" pentru modelele M3 și M4. Aceasta din urmă va fi singura comercializată în Europa.
Marti, 03 Mai 2022 | Modele noi

Mercedes-Benz lansează ediția specială Clasa E Night Edition

Mercedes-Benz a lansat o nouă ediție specială pentru modelul Clasa E, numită Night Edition. Noul model este disponibil, momentan, în variantele Coupe și Cabrio, în timp ce variantele sedan și break vor primi ediția specială mai târziu. Această ediție se distinge prin accente exterioare și interioare negre și va fi disponibilă doar în Europa.
Luni, 02 Mai 2022 | Modele noi

Noua ediție limitată Hyundai i30 N Drive-N: vor fi produse doar 800 de exemplare

Hyundai a publicat primele imagini și informații despre noua i30 N Drive-N Limited Edition. Vor fi construite 800 de exemplare la nivel global, dintre care 620 de unități vor ajunge în Europa.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Modele noi

Fiat anunță ediția specială Dolcevita pentru modelele 500 și 500X

Constructorul italian de automobile anunță ediția specială Dolcevita pentru modelele 500 și 500X, acesta din urmă fiind echipat cu o motorizare micro-hibrid. Ediția poate fi comandată numai alături de variantele cu plafon retractabil.
Miercuri, 23 Martie 2022 | Modele noi

AMG sărbătorește 55 de ani cu ediția specială Mercedes-AMG G63 Edition 55

Mercedes-Benz a lansat o ediție specială de performanță a modelului Clasa G, numită G63 Edition 55. Ediția limitată a fost creată pentru a marca 55 de ani de existență a diviziei de performanță AMG.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 15 Martie 2022 | Modele noi

Noul Lexus LC Hokkaido Edition, special pentru clienții din Europa. Producție limitată la 80 de exemplare

Lexus LC a primit o ediție specială denumită Hokkaido. Aceasta va putea fi comandată numai în Europa și va fi produsă într-un număr limitat de exemplare.
Marti, 08 Martie 2022 | Modele noi

Mini prezintă noua Pat Moss Edition: ediție specială de Ziua Femeii pentru modelul Mini Hatch

Constructorul britanic lansează o ediție specială de Ziua Femeii pentru Mini Cooper S cu 3 și 5 uși, dar și pentru Mini John Cooper Works. Denumită Pat Moss Edition, aceasta este un tribut adus pilotului de curse cu același nume.
Marti, 08 Martie 2022 | Modele noi

Ediție limitată Ford Mustang California Special: disponibilă doar în Europa cu un motor V8 de 450 de cai putere

Ford a lansat o nouă ediție limitată a emblematicului Mustang, numită California Special. Modelul va fi disponibil doar în varianta decapotabilă și dispune de un motor V8 care dezvoltă 450 de cai putere. Noua ediție limitată este destinată exclusiv pieței europene.
Joi, 17 Februarie 2022 | Modele noi

Un nou Art Car BMW: ediția specială THE 8 X JEFF KOONS, disponibilă și în România

BMW prezintă noul Seria 8 X Jeff Koons, o ediție specială primită de vârful de gamă al producătorului din Munchen. Aceasta a fost dezvoltată în colaborare cu artistul american Jeff Koons, va fi replicată în doar 99 de exemplare la nivel global, și poate fi comandată și în România.
Miercuri, 09 Februarie 2022 | Modele noi

Ediții speciale pentru modelele Mini. Disponibile inclusiv în România

Constructorul britanic de automobile anunță trei ediții speciale pentru modelele din gamă. Acestea vor fi disponibile, inclusiv în România, din luna martie 2022.
Joi, 03 Februarie 2022 | Modele noi

Ediția specială DS 3 Crossback Louvre: până la 155 de cai putere, inclusiv versiune electrică

DS 3 Crossback a primit o ediție specială inspirată de celebrul muzeu Luvru, din Paris. Pentru moment, aceasta este disponibilă numai în Marea Britanie și poate fi comandată inclusiv cu motorizarea pur electrică a modelului francez.
Vineri, 11 Septembrie 2020 | Industrie

Cântec de lebădă: Nissan GT-R ar putea primi o ediție specială cu 20 de unități în 2022

Nissan pregătește o ediție limitată pentru GT-R, care ar putea fi lansată în 2022. GT-R Final Edition va fi produsă în doar 20 de exemplare, potrivit presei japoneze. Noua generație Nissan GT-R este așteptată în 2023 cu un sistem de propulsie hibrid.
Miercuri, 11 Decembrie 2019 | Modele noi

Jaguar lansează XE Reims Edition: ediție limitată la 200 de exemplare pentru piața britanică

Jaguar a dezvăluit noul XE Reims Edition, un model menit să celebreze performanțele constructorului britanic în motorsport. Ediția specială va fi limitată la 200 de exemplare în nuanța French Racing Blue și va fi disponibilă exclusiv în Marea Britanie.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Porsche, Lotus, Citroen, Mini, Aston Martin, Mazda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru