Ediția specială Mazda6 20th Anniversary debutează, momentan, în Japonia și Australia

de Alexandru Monenciu
Vineri, 09.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile prezintă noua ediție specială Mazda6 20th Anniversary. Pentru moment, aceasta este anunțată pentru Japonia și Australia.

Mazda6 a debutat în 2002, ca un înlocuitor pentru modelul 626. Pentru a marca 20 de ani de la lansare, constructorul japonez anunță acum ediția specială Mazda6 20th Anniversary. Pentru moment, acest model va fi disponibil, atât în variantă sedan cât și break, în Japonia și Australia.

Clienții pot opta pentru culorile exterioare Roșu Artisan și Alb Rhodium, iar jantele cu diametrul de 19 inch sunt finisate într-o nuanță argintie. Aceeași culoare poate fi regăsită și la nivelul grilei frontale. Nu lipsesc emblemele 20th Anniversary de pe aripi.

Aceleași embleme sunt integrate pe tetirele scaunelor. Tot la interior, pasagerii vor fi răsfățați cu o tapițerie din piele Nappa. În Japonia, noua Mazda6 20th Anniversary va fi echipată cu trapă electrică în standard.

Așa cum spuneam, ediția specială care marchează 20 de ani de la debut va fi disponibilă, pentru moment, în Japonia și Australia. Lansarea pe aceste piețe este programată pentru începutul anului 2023.

Este încă incert dacă noua Mazda6 20th Anniversary va ajunge și în Europa. 

via Motor1

Comentarii (4)

  • Ce ruşine la Mazda.... în 202x tu te prezinţi cu termică la jubileu

    mici, nu au bani de R&D, rămân de căruță
    4 17
  • Super masini Mazda, adaptate la ce vrea si poate piața. Vând foarte bine si utilizatorii sunt foarte multumiți. Utilizez ocazional o Mazda 3 2.5 cu 186 CP, impecabila si după 4 ani… o adevarata plăcere.
    10 3
  • Seriff
    @Mike o rusine de masina e prostia aia de Dacia Spring, dar na fiind electrica e din 2022, e la curent cu noile tehnologii, cand ea in realitate e un Tico cu baterii, siguranta 0, performante mai slabe decat Dacia 1300 din 1970.
    0 0
  • @Mike rusine pentru producatorii de masini care se axeaza pe 1.0 3 cilindrii si pe electrificarea p..i.
    O masina 2.5 v6 sau 6 in linie nu va fi niciodata o rusine, va fi in schimb o reusita tehnologica suficient de fiabila si performanta pentru o exploatare normala. Am ajuns condusi de dezaxati si suntem impinsi sa folosim produse sau automobile cu durata limitata de viata(practic se stie cand cade).
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru