Bentley lansează ediția specială Riviera Collection pentru Continental GTC, inspirată de Coasta de Azur

de Tiberiu Safta
Vineri, 28.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a lansat o nouă ediție specială pentru modelul Continental GTC, numită Riviera Collection. Noua ediție aduce un omagiu Coastei de Azur și a industriei iahturilor, iar modelul este oferit exclusiv de către filiala Bentley din Monaco.

Constructorul britanic de mașini lux a prezentat noua ediție specială Riviera Collection pentru Continental GTC. Noua ediție a fost realizată de divizia specială de personalizare Mulliner și aduce un omagiu atât Coastei de Azur cu priveliștile sale celebre, cât și industriei iahturilor din regiune.

Noul Continental GTC Riviera Collection este disponibil în 3 nuanțe diferite inspirate chiar de către culorile Mării Mediterane: albastru Aegean, Aquamarine și albastru Caribbean. Noul model este unul extrem de exclusiv. Asta pentru că va fi comercializat numai de către filiala Bentley din Monaco.

Elemente exclusive se regăsesc și la interior, mai ales la tetierele scaunelor. Aici avem emblema unei nod marin, iar habitaclul este vopsit în alb, în combinație cu albastru și cu ornamente din lemn în zona consolei centrale. Tot la interior avem și materiale din pânză, precum și alcantara. Interiorul este completat de plăcuțe speciale cu inscripția „Riviera Collection” în interiorul portierelor.

Bentley nu a precizat câte exemplare vor fi construite.

Așa cum am spus, noul Bentley Continental GTC Riviera Collection va fi oferit exclusiv de către filiala Bentley din Monaco.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru