Ediție specială Bentley Continental GTC Beverly Hills: un omagiu adus epocii de aur a Hollywood-ului

de Tiberiu Safta
Joi, 06.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a prezentat o nouă ediție specială pentru Continental GTC, numită Beverly Hills. Noua ediție aduce un omagiu așa-zisei epoci de aur a Hollywood-ului din anii 1920 și aduce 3 culori speciale, precum și echipamente și ornamente exclusive create de divizia Mulliner.

În acest deceniu se împlinește exact un secol de la epoca de aur a Hollywood-ului din anii 1920. Pentru a marca această ocazie, Bentley a lansat o nouă ediție specială pentru modelul Continental GTC, numită Beverly Hills.

Noul model special a fost creat alături de divizia de personalizare a mărcii, Mulliner. Astfel, Bentley Continental GTC Beverly Hills este oferit cu 3 culori speciale pastelate, care aduc aminte de epoca de acum 100 de ani. Pe lângă vopsele speciale, ediția limitată primește și echipamente și ornamente exclusive.

Mai întâi avem o culoare albastră deschis pastelată Jetstream II atât pentru caroserie, cât și pentru jantele de 22 de inch. Acestea au un design cu 10 spițe și conțin accente albe foarte subtile pentru contur. Tapițeria este vopsită în albastru și conține accente și cusături albe la scaune, bord și la panourile laterale.

Urmează o culoare verde Sage Green pentru exterior și jante. Și aici avem aceleași jante de 22 de inch și un interior verde, care conține pânză și accente și cusături albe în locurile anterior menționate.

La final, avem și o nuanță de roz Hollywood Blush, cu un interior vișiniu și cu accente albe.

Noua ediție limitată este disponibilă în 3 specificații: Styling, Touring și City. De asemenea, ediția specială este dotată și cu o plăcuță iluminată în zona ușilor, ce conține inscripția "The Beverly Hills", în stilul anilor '30.

Ediția specială Beverly Hills este bazată pe modelul Continental GTC Speed. Asta înseamnă un motor W12 de 659 de cai putere, de unde rezultă un sprint de la 0 la 100 de km/h în 3.7 secunde și o viteză maximă de 335 km/h.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru