Adio, Jaguar F-Type! Rivalul lui Porsche 911 iese din producție anul viitor

de Alexandru Monenciu
Marti, 11.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar se pregătește să îi spună adio modelului F-Type, anul viitor, dar nu înainte de a lansa o ediție specială. Denumită F-Type 75, aceasta marchează și cei 75 de ani împliniți de modelele sport ale mărcii.

Reprezentanții Jaguar au anunțat anterior că producția modelului sport F-Type va ajunge la final anul viitor. Pentru a marca acest moment, dar și cei 75 de ani de excelență a mărcii în segmentul automobilelor sport, Jaguar prezintă acum ediția specială F-Type 75 și F-Type R 75.

Pentru a fi diferențiate de un F-Type obișnuit, Jaguar a pregătit o nuanță Verde Giola pentru exterior, faruri LED, embleme speciale și jante de 20 de inch, finisate în negru lucios.

La interior regăsim ornamente din inox pentru praguri, scaune îmbrăcate în piele Windsor, instrumentar digital de bord cu ecran de 12.3 inch și pachetul Black Pack.

Noua ediție specială Jaguar F-Type 75 va fi oferită alături de motorizările de 2.0 litri cu 300 CP și V8 de 5.0 litri, supraalimentat, cu 450 CP. De cealaltă parte avem versiunea F-Type R 75, cu același propulsor V8, dar care dezvoltă 575 CP și 700 Nm.

Direcția a fost, la rândul ei, revizuită, iar diferențialul spate controlat electronic este standard.

via Jaguar

Comentarii (3)

  • legenda..
    spune ca masina asta a stat 90% din viata ei sus pe elevator si doar 10% pe propriile roti, acasa la proprietar sau pe strada.

    la fel ca orice alt jaguar sau land rover, de fapt.
    15 2
  • @legenda.
    Statisticile spun că primii care au spus adio Jaguar au fost clienții.
    17 0
  • Rival pentru cine? :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru