Bentley extinde ediția specială Azure la toate modelele din gamă

de Alexandru Monenciu
Marti, 24.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile anunță că toate cele 5 modele din gamă pot fi acum comandate în versiunea specială Azure. Aceasta a debutat întâi pe modelul Bentayga EWB.

Statisticile arată că stresul ia o amploare din ce în ce mai mare, la nivelul întregului mapamond. Bentley vrea să se asigure că stresul îi ocolește pe clienții săi, tocmai de aceea anunță că ediția specială Azure poate fi comandată alături de toate modelele din gamă.

Această versiune, dezvoltată împreună cu doctori neurologi și specialiști în "bunăstare", sau well-being dacă vrei, a fost gândită pentru "sporirea confortului clienților." A debutat pe Bentayga EWB, iar acum este disponibilă și pe Bentayga, Flying Spur, Continental GT și Continental GTC.

Ediția specială Azure propune embleme exclusive pe aripile față, jante noi cu diametrul de 22 de inch și prize de aer, inferioare, cromate. De asemenea, Flying Spur Azure vine echipat cu o trapă panoramică, în timp ce clienții lui Continental GT Azure vor primi un plafon panoramic din sticlă.

Pentru interior, Bentley a pregătit ornamente iluminate pentru praguri, tapițerie din piele cu model diamantat și ornamente din furnir.

Nu lipsesc scaunele față Comfort, ajustabile pe 22 de direcții. Pasagerii au, de asemenea, la dispoziție 6 programe pentru masaj.

Mai departe, tehnologia Bentley Dynamic Ride (cu bare antiruliu controlate electronic) este standard. Pentru un condus cât mai relaxant, versiunea Azure include toate sistemele de siguranță și asistență disponibile în gama Bentley.

via Bentley

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    naspa culoarea..poate e pt gagici....iar interiorul de barca retro..asta e stire pt saraci, esti fericit ca n-ai bani de asa ceva..
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru