Noua ediție limitată Hyundai i30 N Drive-N: vor fi produse doar 800 de exemplare

de Alexandru Monenciu
Luni, 02.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat primele imagini și informații despre noua i30 N Drive-N Limited Edition. Vor fi construite 800 de exemplare la nivel global, dintre care 620 de unități vor ajunge în Europa.

i30 N este versiunea de performanță a modelului omonim din portofoliul Hyundai. Cu alte cuvinte, un rival pentru Volkswagen Golf GTI, Ford Focus ST sau Renault Megane RS. Acum, producătorul asiatic a făcut acest model și mai atractiv.

Hyundai tocmai a publicat primele imagini și informații despre noul i30 N Drive-N Limited Edition. Așa cum spuneam, vor fi produse 800 de exemplare la nivel global, 620 dintre ele urmând să ajungă pe Bătrânul Continent.

Clienții pot alege una dintre cele două nuanțe exterioare: Negru Phantom Pearl și Alb Serenity Pearl. Indiferent de alegere, vor primi jante forjate, cu diametrul de 19 inch, o grafică specială și embleme exclusive pe aripile față.

Pentru interior, Hyundai a pregătit o tapițerie din Alcantara, cusături și centuri de siguranță roșii, covorașe speciale și logo-uri iluminate pentru scaunele sport. Nu lipsește, desigur, plăcuța inscripționată cu numărul exemplarului pe care îl conduci.

Sub capotă, noul i30 N Drive-N Limited Edition ascunde motorul de 2.0 litri, turbo, care dezvoltă 280 de cai putere și 392 Nm cuplu.

Unitatea poate fi alăturată atât unei transmisii manuale, cu șase trepte, cât și uneia automate cu opt rapoarte și dublu ambreiaj,

Cel de la volan are la dispoziție butonul N Grin Shift care oferă un surplus de 10 CP pentru o perioadă de 20 de secunde.

via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru