Polestar 2 primește o ediție specială de 476 de cai și producție limitată la 270 de exemplare

de Tiberiu Safta
Vineri, 03.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul suedez de mașini electrice, Polestar, a prezentat o ediție limitată pentru modelul Polestar 2, numită BST Edition 270. Față de versiunea standard, puterea propulsorului electric a fost mărită la 476 de cai putere, iar modelul primește și o suspensie nouă. Noua ediție limitată va fi produsă în 270 de exemplare.

Polestar, compania suedeză de mașini electrice, a lansat noua ediție limitată Polestar 2 BST Edition 270. Principala noutate a modelului este puterea semnificativ mărită a propulsorului. Astfel, Polestar 2 BST Edition dispune de un propulsor electric de 476 de cai putere și 680 Nm. Capacitatea bateriei rămâne neschimbată, la 78 kWh. Polestar nu a oferit detalii despre performanțele noii ediții speciale.

Pe lângă propulsorul mai puternic, BST Edition 270 primește și o suspensie modificată. Aici avem amortizoare reglabile în două sensuri dezvoltate de Ohlins. De asemenea, au fost montate lonjeroane noi pe puntea față, iar arcurile sunt mai dure cu 20%. Din toate acestea rezultă o gardă la sol mai mică cu 25 de milimetri. Jantele de 21 de inch sunt încălțate în anvelope Pirelli P Zero, exclusive acestei ediții limitate.

Noul model limitat este disponibil în două culori, numite Thunder și Snow. Barele de protecție sunt vopsite în culorile caroseriei, iar o dungă neagră specială este vopsită de-a lungul caroseriei și este o alegere opțională.

La unele elemente, precum etrierele, amortizoare, capacele valvelor roților și centurile de siguranță sunt prezente finisaje de aur Swedish Gold.

Noul Polestar 2 BST Edition 270 va fi produs în 270 de exemplare și va fi vândut în Europa, America de Nord și China.

via Polestar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru