Polestar 2

Marti, 21 Martie 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Polestar 2: 230 de exemplare pentru Europa și America de Nord

Constructorul suedez de automobile anunță o ediție specială pentru modelul Polestar 2. Gândită ca o continuare a ediției BST Edition 270, de anul trecut, cea nouă va fi replicată în doar 230 de exemplare.
Miercuri, 25 Ianuarie 2023 | Modele noi

Facelift pentru Polestar 2: motoare electrice mai puternice și autonomie de până la 635 kilometri

Modelul cu zero emisii Polestar 2 a primit un facelift. Acesta propune motoare electrice noi, mai puternice, versiune de bază cu roți motrice spate, dar și autonomie de până la 635 de kilometri.
Joi, 08 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Ofertă pentru Polestar 2: dacă plătești 1195 de dolari, primești în plus 68 de cai putere

Polestar a pregătit un pachet special pentru modelul său electric Polestar 2. Acesta aduce un plus de 68 de cai putere și este disponibil la un preț de 1195 pe piața din Statele Unite. Pachetul nou nu este pe bază de abonament, spre deosebire de alte mărci, precum Mercedes-Benz.
Joi, 24 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Polestar: 100.000 de exemplare Polestar 2 produse în China

Polestar a produs oficial 100.000 de exemplare a berlinei electrice Polestar 2 la uzina de la Luqiao din China. Exemplarul care a atins această bornă va fi livrat unui client din Irlanda.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Modele noi

Polestar 2 primește o ediție specială de 476 de cai și producție limitată la 270 de exemplare

Constructorul suedez de mașini electrice, Polestar, a prezentat o ediție limitată pentru modelul Polestar 2, numită BST Edition 270. Față de versiunea standard, puterea propulsorului electric a fost mărită la 476 de cai putere, iar modelul primește și o suspensie nouă. Noua ediție limitată va fi produsă în 270 de exemplare.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Industrie

Îmbunătățiri pentru Polestar 2, inclusiv autonomie mai mare

Constructorul suedez de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul cu zero emisii Polestar 2. Acestea includ chiar și o baterie mai mare, ceea ce se traduce printr-o autonomie crescută.
Joi, 03 Februarie 2022 | Concepte

Polestar 2 Arctic Circle: concept dezvoltat special pentru condiții grele de iarnă

Suedezii de la Polestar au dezvăluit un concept bazat pe versiunea de serie a lui Polestar 2, numit Arctic Circle. Printre modificări se numără o gardă la sol mai mare cu 30 de milimetri, anvelope cu crampoane și putere mărită la 469 de cai putere.
Marti, 07 Decembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Actualizare software pentru Polestar 2: versiunea cu două motoare are acum 476 CP

Constructorul suedez de automobile anunță prima actualizare software pentru electricul Polestar 2. Acesta poate fi descărcat over-the-air.
Miercuri, 08 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Prețuri oficiale pentru Polestar 2, echipat cu un singur motor electric: start de la 45.500 de euro

Polestar a anunțat prețurile, aferente pieței europene, pentru versiunea cu un singur motor al modelului Polestar 2. Aceasta pornește de la 45.500 de euro și este disponibilă în trei niveluri de echipare.
Joi, 08 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Prototip experimental Polestar 2, cu 476 CP, pe celebra urcare de la Goodwood

Un prototip experimental Polestar 2 a parcurs celebrul traseu din cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood. Acesta a fost construit pentru a demonstra caracterul dinamic al mașinii și este încă incert dacă va primi o versiune de serie.
Marti, 13 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Polestar 2 primește versiuni noi cu un singur motor electric: autonomie de 540 de kilometri

Polestar 2 beneficiază acum de încă două versiuni, ambele cu un singur motor electric, iar autonomia ajunge până la 540 de kilometri în cazul variantei cu bateria de 78 kWh.
Joi, 08 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Polestar vrea să dezvolte prima mașină cu emisii zero pe întregul lanț de producție

Polestar a anunțat că vrea să dezvolte prima mașină electrică fără o amprentă de carbon. Viitorul model ar urma să fie lansat cel târziu în 2030.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Martie 2021 | Siguranta

Primele rezultate EuroNCAP din 2021: noile Polestar 2 și Cupra Formentor primesc 5 stele

Organizația independentă EuroNCAP a publicat primele rezultate la testele de siguranță din 2021. Noile Polestar 2 și Cupra Formentor au obținut punctajul maxim, la care speră orice producător de automobile.
Sambata, 09 Ianuarie 2021 | Premii auto

Au rămas 7 mașini în cursa pentru Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero nu e printre ele

Juriul Mașina Anului în Europa, compus din aproape 60 de jurnaliști, a anunțat cei 7 finaliști. Noua generație Dacia Sandero nu se află printre ei. Câștigătorul va fi anunțat în data de 1 martie.
Vineri, 30 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Al doilea recall pentru Polestar 2 într-o singură lună: aproape 4.600 de unități, rechemate în service pentru o problemă la invertor

Polestar a anunțat al doilea recall într-o singură lună pentru sedanul electric Polestar 2. De data aceasta, aproape 4.600 de unități vor fi rechemate în service din cauza unei defecțiuni la invertor.
Marti, 27 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Geely vrea să construiască o fabrică nouă pentru brandul Polestar: capacitate anuală de 30.000 de mașini electrice

Chinezii de la Geely vor să construiască o fabrică nouă pentru brandul Polestar, care să aibă o capacitate anuală de 30.000 de mașini electrice, potrivit unor surse din cadrul companiei.
Duminica, 11 Octombrie 2020 | Modele noi

Polestar 2 va primi o versiune cu un singur motor și autonomie mai mare: lansarea este programată pentru 2021

Sedanul electric Polestar 2 va fi disponibil de anul viitor într-o versiune cu un singur motor și autonomie mai mare. În prezent, modelul are două motoare electrice și autonomie de 500 de kilometri.
Sambata, 03 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Polestar cheamă în service toate unitățile Polestar 2 produse până acum: problemă la software pentru 2.200 de mașini electrice

Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo, a anunțat un recall pentru toate exemplarele Polestar 2 produse până acum, din cauza unei probleme la software-ul sedanului electric. Potrivit informațiilor din presa suedeză, circa 2.200 de unități vor ajunge în service, după ce mai mulți clienți s-au plâns că mașinile au pierdut din putere și chiar s-au oprit în mers.
Miercuri, 12 August 2020 | Masini electrice si hibride

Șeful Polestar: “Ne gândim la listarea pe bursă, dar prioritatea este lansarea cu succes a sedanului electric Polestar 2”

Lansarea cu succes pe piață a sedanului electric Polestar 2 este prioritatea brandului de performanță al Volvo. Șeful constructorului susține că, pe termen mediu sau lung, intenția Polestar este să se listeze la bursă. Livrările Polestar 2 pentru clienții europeni vor începe în luna august.
Vineri, 26 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima serie de sedanuri electrice Polestar 2 a ajuns în Europa: livrările vor începe în august pentru clienții din Suedia și Norvegia

Polestar a anunțat că prima serie de sedanuri electrice Polestar 2 a sosit în Europa, în portul belgian Zeebrugge, iar livrările vor începe în luna august pentru clienții din Suedia și Norvegia. Livrările vor continua în acest an cu piețele din Belgia, Germania, Țările de Jos, Marea Britanie și Elveția.

Tag-uri similare

modele noi, Polestar 2, Polestar 1, Polestar 3, Polestar 4
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru