Polestar 2 va primi o versiune cu un singur motor și autonomie mai mare: lansarea este programată pentru 2021

de Daniel Popescu
Duminica, 11.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sedanul electric Polestar 2 va fi disponibil de anul viitor într-o versiune cu un singur motor și autonomie mai mare. În prezent, modelul are două motoare electrice și autonomie de 500 de kilometri.

Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo, a lansat sedanul electric Polestar 2 în luna martie a acestui an, ca rival direct pentru Tesla Model 3.

Noul model al producătorului este echipat cu două motoare electrice care oferă tracțiune integrală și generează 408 cai putere și un cuplu maxim de 660 Nm. De asemenea, modelul utilizează o baterie cu capacitatea de 78 kWh care oferă o autonomie oficială de 500 de kilometri, conform standardului european WLTP.

Thomas Ingenlath , CEO-ul Polestar, a anunțat acum că pregătește lansarea unei versiuni cu un singur motor electric, care va avea implicit o autonomie mai mare.

"Anul viitor, în 2021, plănuim să lansăm o versiune cu un singur motor electric. Desigur, asta va oferi o autonomie mai mare cu aceeași baterie. În plus, pe parcursul timpului vor introduce îmbunătățiri software care vor oferi o eficiență mai bună pentru o baterie cu aceeași capacitate", a declarat Ingenlath în cadrul unei conferințe de mobilitate găzduite de publicația TechCrunch.

Polestar este deja nevoită să aducă o serie de îmbunătățiri la software după ce a anunțat recent că recheamă în service toate cele 2.200 de unități Polestar 2 comercializate până în prezent din cauza unei probleme la software.

Presa suedeză a relatat că mai mulți clienți au raportat pierderi de putere sau că mașinile lor s-au oprit în mers.

Producătorul afirmă că nu au fost înregistrate accidente sau vătămări corporale în rândul clienților și că frânele, direcția și celelalte sisteme au funcționat corespunzător.

Via Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru