Ediție specială pentru Polestar 2: 230 de exemplare pentru Europa și America de Nord

de Alexandru Monenciu
Marti, 21.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul suedez de automobile anunță o ediție specială pentru modelul Polestar 2. Gândită ca o continuare a ediției BST Edition 270, de anul trecut, cea nouă va fi replicată în doar 230 de exemplare.

În vara anului trecut, suedezii de la Polestar au anunțat ediția specială BST Edition 270. Acum, nordicii vin cu o continuare ușor îmbunătățită. Este vorba despre Polestar 2 BST Edition 230.

Așa cum îi spune numele, va fi replicată în doar 230 de exemplare, destinate Europei și Americii de Nord.

Din punct de vedere estetic, nu avem diferențe mari față de BST Edition 270. Singurele modificări sunt culorile exterioare diferite și inserția din grilă, introdusă de Polestar 2 facelift. Jantele de 21 de inch sunt standard.

Paleta de culori exterioare include nuanțe ca Verde Nebula și Negru Space. Elementul grafic din partea superioară, vopsit în negru mat, este opțional.

La interior, pasagerii vor regăsi inserții din material textil MicroSuede, pe scaune și volan, centuri de siguranță aurii, plafon panoramic din sticlă și sistem audio Harman Kardon, printre altele.

Nici performanțele nu sunt schimbate. Polestar 2 BST Edition 230 dispune de 476 CP și 680 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 4.4 secunde și o viteză maximă de 205 km/h.

Bateria are o capacitate de 78 kWh.

Așadar, autonomia ajunge până la 460 de kilometri.

Dacă tot suntem la capitolul tehnic, noua ediție specială păstrează suspensia lui BST Edition 270, coborâtă 25 de milimetri, amortizoarele Ohlins și arcurile cu 20% mai rigide comparativ cu un Polestar 2 standard.

Clienții din Europa și America de Nord pot comanda deja noua ediție specială Polestar 2 BST Edition 230. În Germania, aceasta costă 81.000 de euro sau 82.000 de euro dacă bifezi elementul grafic de care vorbeam mai sus.

via Polestar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru