Actualizare software pentru Polestar 2: versiunea cu două motoare are acum 476 CP

de Alexandru Monenciu
Marti, 07.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul suedez de automobile anunță prima actualizare software pentru electricul Polestar 2. Acesta poate fi descărcat over-the-air.

Polestar 2 a debutat în 2019 ca primul model cu zero emisii al mărcii de sub umbrela Volvo.

Acum, suedezii anunță prima actualizare software, una care crește puterea versiunii cu două motoare cu 68 CP și 20 Nm. Astfel, cel de la volan are acum la dispoziție 476 de cai putere și 680 Nm cuplu, un surplus disponibil între 70 și 130 km/h.

În aceste condiții, suta de kilometri pe oră este atinsă în 4.4 secunde. Mai mult, repriza 80-120 km/h durează 2.2 secunde.

Actualizarea poate fi descărcată over-the-air. Potrivit reprezentanților companiei, pachetul a fost descărcat de 400 de posesori Polestar 2 în prima săptămână de la lansare.

via Polestar

Comentarii (3)

  • Pot sa le “pună” 1000 de cai, in condițiile actuale de trafic (nu ma refer doar la România), orice peste 250 de cai este inutil mai ales la o electrica unde provocarea este încărcarea si autonomia… Nu in ultimul rând este de pus sub semnul întrebării câți dintre șoferi sunt capabili și responsabili sa gestioneze asemenea mașini, cred că nu toți realizăm dar o asemenea putere poate devenii o problemă.
    8 1
  • Cred ca mai bine e sa conduci mai incet si sa ai autonomie mai mare.
    Imi pare rau sa vad astfel de update la Volvo, care se baza pe siguranta. Sa lase acceleratia aia de 4,4 secunde pentru BMW si Audi.
    As prefera un Polestar cu range de 800-1000 km si "doar" 150CP, mai ales ca la electrice ai cuplu instant.
    6 6
  • Mircea Badea
    sunt curios pe-atea electrice cum le poti subtura, ca e la moda peste tot.

    iar autonomia nu a crescut?
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru