Prețuri oficiale pentru Polestar 2, echipat cu un singur motor electric: start de la 45.500 de euro

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 08.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar a anunțat prețurile, aferente pieței europene, pentru versiunea cu un singur motor al modelului Polestar 2. Aceasta pornește de la 45.500 de euro și este disponibilă în trei niveluri de echipare.

Polestar 2, primul model electric de volum al mărcii deținute de Geely, a debutat oficial în 2019, în cadrul Salonului Auto de la Geneva. În martie 2020, acesta a intrat pe linia de asamblare.

Începând cu anul curent, Polestar 2 este disponibil și într-o versiune mai accesibilă, echipată cu un singur motor electric. Acum, cu ocazia Salonului Auto de la Munchen, constructorul a anunțat prețurile aferente pieței europene.

Așadar, Polestar 2 Standard Range pornește de la 45.500 de euro, iar pentru Long Range trebuie să scoți din buzunare cel puțin 48.500 de euro. Indiferent de alegere, motorul electric (montat pe puntea față) dezvoltă 231 CP și 336 Nm cuplu.

Versiunea Long Range este echipată, însă, cu acumulatorul de 78 kWh (același ca la Polestar 2 Dual Motor) astfel că autonomia este cuprinsă între 515 și 540 de kilometri, în ciclul WLTP. Pentru Standard Range, Polestar anunță o autonomie de 420 - 440 de kilometri.

Clienții au la dispoziție trei niveluri de echipare: Pilot Packs, Plus și Performance.

În funcție de alegerea făcută, lista cu dotări standard poate include faruri LED, cameră video cu vedere la 360 de grade, sistem audio Harman Kardon, plafon din sticlă, amortizoare Ohlins, frâne Brembo și jante cu diametrul de 20 de inch.

via Polestar

Comentarii (4)

  • Edikkk
    Se va vinde bine în ţările scandinave şi anglo saxone
    7 19
  • Retardikkk
    daca spuneti dvs e clar ca asa va fi, nu stiu cine indrazneste sa aiba vreun dubiu...
    Stima _|_
    10 9
  • Există mașini electrice și fără faruri LED? Nu prea cred.
    7 8
  • Renault Zoe sau generatiile anterioare de Bmw i3
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru