Cupra Formentor VZ Tribe Edition debutează în Europa cu până la 310 CP

de Alexandru Monenciu
Joi, 26.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Spaniolii anunță o ediție specială pentru modelul Cupra Formentor. Bazată pe versiunea Formentor VZ, aceasta este denumită Tribe Edition și poate fi comandată deja în Europa. Sunt disponibile 2 motorizări.

Cupra Formentor poate fi comandată într-o ediție specială, denumită Tribe Edition, în mai multe țări europene. Lista include, printre altele, Spania, Germania, Franța și Olanda.

Noua ediție specială este bazată pe versiunea Formentor VZ, iar clienții pot alege una dintre cele două nuanțe exterioare: Gri Cliff și Negru Midnight. Primesc în plus o serie de accente negre, dar și jante de 19 inch.

Pentru interiorul noului Cupra Formentor VZ Tribe Edition, spaniolii au pregătit o tapițerie din piele Nappa, scaune sport, volan încălzit, îmbrăcat în piele, pedale din aluminiu și cusături contrastante. Printre dotările standard regăsim instrumentarul digital cu ecran de 10.25 inch și display-ul central de 12 inch.

DOUĂ MOTORIZĂRI CU PÂNĂ LA 310 CP

Așa cum spuneam, ediția specială este disponibilă alături de două motorizări. Prima este cea plug-in hybrid, cu propulsor de 1.4 litri și unitate electric, care oferă în total 245 de cai putere și 370 Nm cuplu.

Puterea este livrată punții față prin intermediul unei transmisii automate DSG cu 7 rapoarte.

Clienții care vor ceva mai puternic, pot alege agregatul de 2.0 litri TSI, cu 310 CP și 400 Nm. În cazul său vorbim despre o tracțiune integrală și despre aceeași cutie de viteze automată DSG, cu 7 rapoarte.

În Spania, noul Cupra Formentor VZ Tribe Edition pornește de la 52.333 de euro.

via Cupra

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru