Audi e-tron va sta la baza viitorului R4

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.01.2010
Surse din interiorul Audi America sustin ca cel mai nou concept e-tron va sta la baza viitorului R4, model pozitionat intre actualele R8 si TT.

Dezvaluirea celui de-al doilea concept e-tron in cadrul Salonului Auto de la Detroit a nascut noi speculatii despre viitoarele modele sportive Audi. Surse din interiorul diviziei americane au lasat sa se inteleaga ca e-tron va sta la baza unui viitor R4, un fel de frate mai mic al actualului R8.

Pozitionat desupra lui TT, modelul va fi un coupe compact, cu motor central. Unitatile care vor pune in miscare sportiva din Ingolstadt vor purta marca TFSI, entry-level-ul urmand sa fie propulsat de unitatea de patru cilindri si 2.0 litri. Sub capota se va mai afla si o unitate de 2.5 litri insa principala noutate va fi trenul de rulare electric.

Astfel, tehnologia motoarelor electrice pozitionate pe fiecare roata ar putea vedea lumina zilei pentru prima data pe R4. Audi va inaugura cu aceasta ocazie si indicativul e-tron, ce ar urma sa fie regasit pe toate modelele cu aspiratii electrice, asa cum "quattro" a devenit sinonimul tractiunii integrale.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru