Model electric Audi

Vineri, 17 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Viitorul Audi A3 va fi un model electric accesibil, plasat sub Q4 e-tron

Constructorul german urmează să lanseze un nou model electric accesibil care să înlocuiască modelul A3. Noua mașină va avea dimensiuni asemănătoare și va fi lansată până în 2027.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Audi a demarat producția modelului electric e-tron GT: listele de comenzi vor fi deschise în primăvara anului viitor

Modelul electric Audi e-tron GT a intrat în producția de serie. Acesta va fi asamblat la uzina Böllinger Höfe, iar conform reprezentanților producătorului german, listele de comenzi vor fi deschise în primăvara anului viitor.
Miercuri, 11 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitoarea versiune de serie a lui Audi e-tron GT: modelul electric debutează în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles

Versiunea de serie a conceptului Audi e-tron GT va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie. Conform surselor, modelul va oferi o autonomie de până la 400 de kilometri.
Vineri, 04 Octombrie 2019 | Concepte

Audi a publicat o imagine teaser cu un viitor concept electric: versiunea de serie a acestuia va avea la bază o platformă nouă dezvoltată alături de Porsche

Audi pregătește un nou concept electric care va avea dimensiuni apropiate de cele ale actualului A7 Sportback. Versiunea de serie va folosi platforma PPE, arhitectură dezvoltată în colaborare cu Porsche.
Marti, 01 August 2017 | Masini electrice si hibride

Să vină electricele: Audi vrea reduceri de costuri de 10 miliarde de euro pentru finanțarea viitoarelor mașini eco

Audi vrea să economisească până la 10 miliarde de euro. Banii ar urma să fie folosiți în procesele de cercetare și dezvoltare dedicate viitoarelor modele electrice.
Joi, 14 Ianuarie 2010 | Autoipoteze

Audi e-tron va sta la baza viitorului R4

Surse din interiorul Audi America sustin ca cel mai nou concept e-tron va sta la baza viitorului R4, model pozitionat intre actualele R8 si TT.

Tag-uri similare

Audi, Audi R8, AUDI e-Tron, Audi TT, Audi R4, model electric Audi, fratele lui R8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru