Foto EXCLUSIV*: Citroen testeaza noul DS4

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 17.02.2010
Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini cu noul Citoen DS4, modelul premium bazat pe viitorul C4.

Inginerii francezi de la Citroen testeaza noul DS4 in Suedia. Modelul va fi o compacta orientata spre lifestyle si va avea materiale de calitate foarte buna si un design deosebit. Pentru moment, cei de la Citroen au prezentat doar o imagine teaser a acestui model, asa ca a venit randul fotografilor de la Carpix sa ne lumineze in privinta aspectului pe care il va avea noul DS4.

Din ce se poate observa, noul DS4 are stopuri cu LED-uri, iar plafonul pare sa fi panoramic si unit intr-o oarecare masura de parbriz. Garda la sol a acestui model este mai ridicata decat in cazul unei compacte obisnuite, dar aceasta nu este nici macar apropiata de cea a unui crossover, iar tractiunea integrala nu va fi oferita nici macar ca echipament optional.

Inca un element inedit al lui DS4 ar fi portierele spate, care par sa aiba manerele montate invers. Acest lucru este foarte probabil din cauza dimensiunilor mici ale acestora, iar o solutie tehnica similara a fost aleasa si la Mazda RX-8. Din pacate, manerele usilor din spate nu pot fi observate pentru a putea distinge modul in care acestea se deschid.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (1)

  • usi spate
    Din aceste fotografii usile spate se deschid normal si par sa aiba manerul ca la seat leon.
    Ma bazez cand spun asta pe taietura husei care acopera usile. Are aceasi taietura pentru deschidere ca la usa din fata si au si un loc de bagat mana in partea de sus, la geam. Fotografia 5 ar fi cel mai bun exemplu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru