FOTO EXCLUSIV* : Citroen testează noul C4 Coupe

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 27.08.2010
Francezii de la Citroen testează noul C4 Coupe. Modelul este aşteptat să debuteze în martie 2011, la Salonul Auto de la Geneva.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini spion ale prototipului lui C4 Coupe în timpul testelor. Platforma utilizată de acest model va fi preluat şi de viitorul DS4. În ciuda camuflajului care încearcă să pretindă că ascunde o versiune cu cinci uşi a lui C4, vorbim de o caroserie cu doar trei uşi. În comparaţie cu generaţia precedentă a acestui model, exemplarul din imagini are o gardă la sol mult mai mică şi două evacuări finale de dimensiuni mari. Blocurile optice spate sunt diferite faţă de versiunea cu cinci uşi a lui C4.

Noul C4 Coupe va debuta la Salonul Auto de la Geneva în martie 2011. La câteva luni de la debutul acestuia este aşteptat şi viitorul DS4. Există posibilitatea ca inginerii francezi să testeze defapt un DS4, dar această informaţie este doar un zvon în acest moment. Exemplarul din imagini a fost surprins în Sudul Europei la testele de temperaturi ambientale ridicate.

Din ce putem observa, modelul prezintă un set de oglinzi laterale de dimensiuni mari şi are o parte frontală similară cu cea a lui C4 în versiunea cu cinci uşi. Elementul domninant al părţii frontale este grila faţă care încadrează sigla Citroen.

Blocurile optice au o formă agresivă care ar trebui să îi confere acestui model un plus de caracter şi personalitate.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

 

Comentarii (2)

  • Coupe de la Citroen in 4 usi
    Ati dat bani pe ele? Daca da, v-ati luat clar teapa..ce dreaq ma nu ganditi si voi, coupe cu 4 usi?
    5 0
  • Citroen DS5 !!!!!!!! na DS4 !
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru