Primele imagini cu Citroen C4 Picasso facelift

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 29.08.2010
Oficialii Citroen au dat publicităţii primele imagini cu noul C4 Picasso facelift. Monovolumul francez va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Standul Citroen de anul acesta din cadrul Salonului Auto de la Paris va găzdui numeroase surprize pentru fanii brandului francez. Weekendul acesta oficialii constructorului din Hexagon au publicat primele imagini cu viitorul Citroen C4 Picasso facelift.

În partea din faţă, monovolumul francez a primit lumini tip LED pentru mersul pe timp de zi, jante "Scandola" şi "Malawi" de 17 inch disponibile într-o echipare superioară, un volan nou şi, bineînteles, noul logo Citroen. Interiorul lui C4 Picasso a suferit câteva modificări minore, iar motorizările oferite de francezi au ramas neschimbate.

Prin introducerea acestui facelift, Citroen doreşte să rămână lider de piată în acest segment în Franţa. În 2009, au fost achiziţionate 60.000 de unităţi C4 Picasso, în timp ce Renault a vândut 53.000 de exemplare ale lui Scenic.

Via | Citroen

Comentarii (2)

  • design de nota 10!
    8 2
  • da
    super frumos!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru