FOTO EXCLUSIV*: Citroen testeaza noul C4

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 20.01.2010
Automarket va prezinta cea de-a doua serie de fotografii spion cu noul Citroen C4, surprinse de cei de la Carpix in nordul Suediei.

Francezii de la Citroen testeaza noul C4 in nordul Suediei. Modelul a mai fost surprins de cei de la Carpix in timp ce era supus unor conditii de canicula. La fel ca in cazul oricarui model de teste de origine franceza, noul C4 este burdusit cu elemente de camuflaj, iar singurele elemente vizibile sunt manerele usilor, blocurile optice si jantele, pe langa celelalte suprafete vitrate necesare sofatului. Cu toate acestea, putem sa observam silueta noului C4, iar modelul pare sa fi crescut in dimensiuni fata de generatia actuala.

La fel ca in cazul noului C3 si al fratelui sau premium, DS3, noul C4 va primi si el o versiune lifestyle, intitulata DS4. Cele doua modele vor imparti platforma tehnica, diferentele urmand sa apara la nivelul materialelor de la interior, elementelor tehnologice si al design-ului exterior. In comparatie cu generatia actuala, noul C4 va fi mai usor si va consuma mai putin carburant. Motorizarile care vor fi implementate in aceasta gama sunt inca invaluite de mister, dar exista posibilitatea implementarii unui nou propulsor cu trei cilindri, pentru a oferi o versiune cu emisii extrem de scazute a compactei frantuzesti.

Noul Citroen C4 va debuta la Salonul Auto de la Paris din acest an.

Gama C4 ar putea primi si un model hibrid, care va fi fructul colaborarii dintre Citroen si Peugeot in cadrul concernului din care fac parte cei doi producatori francezi de automobile. Versiunea hibrida a lui C4 va fi printre cele mai scumpe modele din gama C4, deoarece trenul de propulsie hibrid are un pret destul de ridicat.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul scris sau verbal al Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (1)

  • Vizualizare Imagini!
    cgc
    "Automarket" fa ceva cu view-rul de imagini pt ca este impracticabil. Sunt nevoit sa dau refresh la fiecare imagine pt a o putea vedea in intregime. Thx
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru