Citroen

Joi, 07 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificare în WRC: Citroen ar putea părăsi Campionatul Mondial de Raliuri dacă mașinile de competiție nu vor integra și sisteme de propulsie hibride

Oficialii Citroen sunt dispuși să renunțe la participarea în Campionatul Mondial de Raliuri în cazul în care nu vor fi introduse regulamente cu privire la posibilitatea dezvoltării unor sisteme electrificate de propulsie. Francezii spun că vor să facă acest pas la finalul anului 2020.
Marti, 19 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Citroen Ami One vine la Geneva: conceptul electric are autonomie de 100 km și poate fi condus fără permis

Citroen a prezentat primele imagini cu Ami One, un concept urban 100% electric pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Geneva. Cu o autonomie de 100 de kilometri, Citroen Ami One Concept vrea să răspundă nevoilor de mobilitate în orașele tot mai aglomerate și poate să fie folosit fără permis de conducere.
Marti, 12 Februarie 2019 | Concepte

Citroen publică noi imagini teaser cu unul dintre conceptele aniversare: lansarea va avea loc în primăvară

Citroen a publicat câteva teasere cu unul dintre cele două concepte pe care le va lansa în acest an ca parte a aniversarii de 100 de ani.
Duminica, 27 Ianuarie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier câștigă Raliul Monte Carlo: francezul aduce victoria cu numărul 100 din istoria Citroen în WRC

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Monte Carlo cu un avans de doar 2.2 secunde în fața belgianului Thierry Neuville. Estonianul Ott Tanak termină pe ultima treaptă a podiumului, în fața lui Sebastien Loeb.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Industrie

Record de vânzări pentru grupul Peugeot-Citroen: 3.8 milioane de unități în 2018 și creștere de 30% în Europa

Grupul PSA a înregistrat un nou record de vânzări în 2018, pentru al cincilea an consecutiv. Anul trecut, francezii au vândut aproximativ 3.8 milioane de mașini, cu 6.8% mai multe decât în 2017.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Concepte

Detalii despre cele două concepte pregătite de Citroen în acest an: "Am dezvoltat noi tehnologii pentru suspensii și scaune"

Citroen afirmă că a dezvoltat tehnologii noi pentru suspensii și scaune pentru cele două concepte pe care le va prezenta în acest an.
Luni, 10 Decembrie 2018 | Motorsport

Loeb, șanse minime să concureze în WRC în 2019: Hyundai neagă existența unui contract cu campionul francez

Hyundai a negat speculațiile cu privire la semnarea unui contract cu Sebastien Loeb, astfel că multiplul campion mondial de raliuri are șanse minime să concureze în WRC în 2019.
Sambata, 08 Decembrie 2018 | General

Adio, rău de mișcare! Ochelarii "Seetroen" promit eliminarea simptomelor resimțite de pasageri în mașină

Citroen a produs, cu ajutorul unor start-up-uri franceze, o pereche de ochelari care promit că elimină răul de mișcare al pasagerilor. Ochelarii permit astfel o călătorie fără neplăceri pentru cei care vor să-și petreacă timpul citind sau consultând telefoanele și tabletele.
Luni, 12 Noiembrie 2018 | Modele noi

Viitorul Citroen C4 Cactus va avea versiune 100% electrică: lansarea noii generații a modelului este așteptată în 2020

Citroen pregătește lansarea viitoarei generații a lui C4 Cactus în 2020, urmând ca noul model să primească o versiune 100% electrică, pe lângă motorizările convenționale.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au primit câte 5 stele

Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au obținut câte 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP, în timp ce utilitarele Peugeot Rifter, Citroen Berlingo și Opel Combo au primit câte 4 stele.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Modele noi

Toyota ar putea renunța la parteneriatul cu Citroen și Peugeot pentru Aygo: "Depinde dacă vom avea o strategie comună"

Posibilitatea ca Citroen C1 și Peugeot 108 să primească versiuni electrice determină Toyota să ia în calcul o renunțare la parteneriatul cu Grupul PSA pentru dezvoltarea lui Aygo. Cele trei modele de oraș sunt dezvoltate pe aceeași platformă.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Motorsport

Mutări importante în Campionatul Mondial de Raliuri: Kris Meeke revine în WRC alături de Toyota, iar Esapekka Lappi face echipă cu Ogier la Citroen

Constructorii implicați în Campionatul Mondial de Raliuri au pregătit o serie de "transferuri" interesante. Începând cu sezonul viitor, Kris Meeke revine în WRC împreună cu Toyota, iar Esapekka Lappi devine coechipierul lui Sebastien Ogier în cadrul Citroen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 12 Octombrie 2018 | Modele noi

Viitorul Citroen C1 ar putea să fie 100% electric: decizia va fi luată în cel mult 12 luni

Linda Jackson, CEO-ul Citroen, a sugerat că viitorul model C1 ar putea să fie unul 100% electric, deoarece segmentul din care face parte “va evolua”. Decizia privind viitorul Citroen C1 va fi luată în cel mult 12 luni.
Joi, 04 Octombrie 2018 | Concepte

Citroen a publicat imagini teaser care anunță două concepte noi: prototipurile vor fi prezentate în 2019 cu ocazia centenarului mărcii

În 2019, Citroen aniversează 100 de ani de la înființare. Francezii pregătesc o serie de ediții speciale, evenimente care vor readuce în prim-plan istoria constructorului, dar și două concepte speciale. Primele teasere care anunță noile prototipuri au fost publicate cu ocazia Salonului Auto de la Paris.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Industrie

Citroen are un nou șef de design: francezii l-au angajat pe omul care a desenat modelele BMW X5 și X6

Citroen aduce un suflu proaspăt în fruntea departamentului de design exterior. Francezii l-au angajat pe Pierre Leclercq, actualul șef de design de la Kia, care a fost responsabil în trecut și de desenul modelelor BMW X5 și X6.
Joi, 20 Septembrie 2018 | Economic

Citroen, încântat de vânzările noului C3: 400.000 de unități în doi ani de la lansare pentru cel mai căutat model din gama francezilor

Noul Citroen C3 a ajuns la vânzări totale de 400.000 de unități la aproape doi ani de la lansarea din noiembrie 2016. Aproape jumătate din vânzări au fost realizate în 2018, iar C3 rămâne cel mai bine vândut model Citroen.
Joi, 20 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Electrificarea PSA: toate modelele noi de la Peugeot, Citroen, DS, Vauxhall și Opel vor avea cel puțin o versiune hibridă sau electrică din 2019

Începând din 2019, toate modelele noi ce vor fi dezvoltate de Peugeot, Citroen, DS, Vauxhall și Opel vor avea cel puțin o versiune hibridă sau 100% electrică, potrivit planului anunțat de PSA. Grupul francez susține că, în următorii doi ani, vor fi lansate 8 noi modele plug-in hybrid și 7 modele 100% electrice.
Miercuri, 12 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Primele imagini cu versiunea plug-in hybrid a lui Citroen C5 Aircross: lansarea oficială este programată în octombrie

Citroen a publicat câteva imagini cu C5 Aircross Hybrid Concept, care anticipează lansarea primului model al constructorului francez cu sistem de propulsie plug-in hybrid în 2019.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Tehnologie

Grupul PSA va introduce în 2020 un asistent inteligent: "Clienții vor conversa în mod natural cu mașina lor"

Modelele Peugeot, Citroen, Opel și DS vor fi echipate din 2020 cu un asistent inteligent care va permite clienților să interacționeze natural cu mașina.
Marti, 07 August 2018 | General

Sărbătoare pentru Citroen: SUV-ul C3 Aircross a ajuns la 100.000 de unități vândute în doar 10 luni

Citroen C3 Aircross, rivalul lui Nissan Juke sau Renault Captur, și-a început cariera în forță. În doar 10 luni de la debut, SUV-ul producătorului francez a fost vândut în 100.000 de unități.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru